Konfigurator_EasyCubes_BG_2023
EasyCubes се състоят от само 3 основни елемента - възможностите за представяне на Вашите стоки обаче са безкрайни. Патентованата модулна сглобяема система може лесно да бъде променена и преподредена. С минимални усилия и за кратко време ще създадете уникален индивидуален дисплей без използване на каквито и да било инструменти.
Затвори
Филтриране и сортиране

Безкрайни възможности за представяне на продукти

EasyCubes е подходящ за дългосрочно използване за обзавеждане на магазини, както и за временни презентационни дисплеи за изложения и събития. Можете да оборудвате малки повърхности от 40 х 40 см до големи площи като изложбени щандове или витрини с EasyCubes. В сравнение със статичните дисплеи EasyCubes е отлична алтернатива, тъй като кубовете могат лесно да бъдат пренаредени, за да се адаптира представянето на Вашите стоки по отношение на околната среда и самите продукти. Вижте как може да изглежда Вашето представяне с интерактивния Конфигуратор за EasyCubes.
 

Индивидуална визия

За максимална персонализация можем да отпечатаме покривния елемент “Cover”. Цифровият печат осигурява висококачествено изображение дори при фини детайли. 

Модулна система с индивидуален почерк

Трите основни елемента
Kategoriebanner_Product_Presentation_System_EasyCubes
Опростен монтаж без инструменти
Основите се свързват помежду си чрез вградени съединители. Над тях може да поставите куб "Cube", покритие "Cover" или и двете. 
DSC_0126
DSC_0127
DSC_0137
5
За максимална персонализация може да се отпечата покривният елемент "Cover". Цифровият печат позволява отппечатването на предизвикателни мотиви с най-високо качество. Индивидуални решения за вдъхновение ще намерите в нашата галерия.
Затвори менюто
Нагоре