В нашия онлайн магазин предлагаме кръгли тръби от стомана. В допълнение към различните дължини, имате и избор между различни дизайни за кръглите тръби: поцинковани, хромирани, черни или бели.

Кръгли тръби за вътре и вън

Търсите кръгла тръба, изработена от поцинкована стомана? Или имате нужда от тръба в черно или бяло? Без значение къде искате да използвате тръбата и в каква дължина, тук със сигурност ще намерите правилния елемент. Диаметърът на тръбата и дебелината на стените също се различават. Кръглите тръби, изработени от неръждаема стомана, са идеално пригодени за използване на открито поради тяхната устойчивост на атмосферни влияния и на влага.
 

В нашия онлайн магазин

Търсите кръгла тръба от неръждаема стомана? Вижте нашите тръби с диаметър 38,1 мм и дебелина на стената 1,27 мм, това е мощен и здрав елемент за голямо разнообразие от приложения. Или можете да изберете кръгла тръба с хромиран дизайн, която също се предлага с размери 38,1 мм и 1,27 мм и е идеална например за дренажна тръба за релси.
 

Кръгли тръби с различни дължини и цветове

Използвайте кръглите тръби от нашия онлайн магазин за конструкция на стълби, парапети или други елементи от магазини и изложбени щандове, както и за използване във фирмата или във Вашия дом. Различните тръби от стомана са многофункционални и могат да се сглабят бързо и лесно. Тръбите са особено подходящи за домашна и бизнес употреба и се използват като универсален конструктивен елемент - като парапетна тръба, строителна тръба, тръба с резба или като специални тръби за конструкции на преградни стени, канализация или вентилация. Ние Ви предлагаме точната кръгла тръба за желаната област на приложение - попитайте ни или поръчайте директно онлайн.
Затвори менюто
Нагоре