Заключваща се кутия за ключове може да намерите в много търговски обекти. Кутиите за ключове улесняват съхранението, издаването и връщането на ключове. Изберете от сейфове с код, комбинирана брава или въртяща се дръжка.
Затвори
Филтриране и сортиране

Ключовете са защитени

с комбинирана или цилиндрична брава

Различни размери

налични за 8 или до 72 ключа

Ключовете се намират бързо

благодарение на подредбата по цветове

Сейфове за ключове за до 72 ключа

В специалните сейфове място намират различни ключове, подредени и организирани за лесно намиране. Ключодържателите са етикетирани, така че търсеният ключ да може да бъде намерен бързо. Поставете кутиите на централни места на работното място, така че да са лесно достъпни.

В кутиите има място за до 72 ключа. Разбира се, предлагат се и по-малки размери. Също така е възможно кутиите да се оборудват с допълнителни табла с куки. По този начин можете модулно да увеличите броя на съхранените ключове.

Нашите здрави кутии за ключове за стена се сглобяват лесно. Оборудвани с ротационна или комбинирана брава, сигурността на ключовете е гарантирана. Открийте нашите кутии за ключове за 8 до 72 ключа. Използвайте ги във входната зона, в работилницата, в хотела или в склада.

Кутиите за ключове предлагат сигурност и органичен достъп. Същевременно необходимите ключове са бързо достъпни за служителите. Това улеснява работата особено при спешни случаи или когато отговорните служители отсъстват. Улеснете работните процеси в заключени зони като поставите кутии за ключове.

Безконтактно издаване на ключ и връщане

  • изпратете кода или го предайте → ключовете се изваждат лесно от кутията с комбинирана ключалка
  • отвор в капака и контейнерче → ключовете за предаване просто се хвърлят вътре
  • идеална за хотели, наемодатели или връщание на ключове извън работно време

Комбинирана ключалка

В случай че служител се нуждае от ключа за достъп до определен склад, той може да го вземе от удобно разположената кутия за ключове вместо да тича до централния офис. Това спестява време, което иначе би било загубено в търсене на ключа. Освен това прави ключа достъпен денонощно и по време на различни смени.

При сейфовете с ключ имате избор между комбинирана или цилиндрична ключалка. Цилиндричната брава изисква да дадете собствения си ключ за кутията на служителите. 

Комбинираната ключалка с код дава възможност за ограничаване на броя на хората, които имат достъп до кутията. В същото време не е необходимо да се издава един ключ на всички служители. От време на време можете да променяте кода, за да предотвратите неоторизиран достъп. Това гарантира повече сигурност при работа с ключовете във Вашата компания.

Подходящи за Key Clip и други ключодържатели

Кутията за ключове с комбинирана ключалка предлага възможност за централно и сигурно съхранение на различни ключове. Тя съчетава аспекта на сигурност с централната наличност на ключовете, когато са необходими. Както цветното сортиране, така и доброто етикетиране гарантират, че ключовете могат да бъдат намерени бързо в кутията.

В сейфовете за ключове ще намерите индивидуални кукички, за които се закачат съответните ключове. Сортирайки ги в определен ред, винаги ще знаете позицията на ключа, който търсите. Еднаквите ключодържатели могат да затруднят различаването на ключовете, затова за подредбата се препоръчва използването на уникални цветове и система за номериране.

За реализирането на такава система предлагаме Key Clips в различни цветове. Тези ключодържатели са идеални за окачване в кутията за ключове. Това е координирана система. Ключодържателите се предлагат в 5 различни цвята и могат да бъдат надписани.

Върху етикета има място за табелки с номера, номера на стаи, имена на фирми и други обозначения. Правилният ключ за колата, количката за голф или склада, който търсите, вече може да бъде намерен за секунди.
 

Сейф за ключове за Вашия бизнес

В много области ежедневното издаване или връщане на ключове играе важна роля. Следователно практичните кутии за ключове се използват в най-различни обекти, където осигуряват повече ред и сигурност благодарение на съответната ключалка.

Можете да избирате между ключалка с код или цилиндрична брава. Ще се радваме да Ви предоставим подходящите ключодържатели за още по-добра подредба на кутията. Открийте различните кутии за ключове за стенен монтаж. Доверете се на сигурността и добрата организация, когато съхранявате ключовете си.
Затвори менюто
Нагоре