Stick'n Glide самозалепващ се настолен дисплей

Stick'n Glide самозалепващ се настолен дисплей

Патентован: Stick 'n Glide
Патентованият дисплей Stick 'n Glide се залепва за всяка гладка, хоризонтална повърхност без нужда от лепило. Благодарение на индивидуалния му дизайн и висококачествен принт, мини дисплеят може да бъде прецизно адаптиран към Вашите продукти. Поставен на масата или плота, атрактивният дисплей има впечатляващ рекламен ефект. Увеличете популярността на Вашата марка с нашия иновативен дисплей!

Stick'n Glide Ефект

- Какво е това?

Stick'n Glide е иновативен дисплей, който благодарение на уникалната си структура, се закрепя към гладки повърхности без лепило. Ефектът на засмукване се създава от вакуум между гладката повърхност и дисплея. Така той не може да падне или да бъде издърпан нагоре. Устойчив е на дъжд и атмосферни влияния и запазва цветовете си дори при силна слънчева светлина. Устойчив и привличащ вниманието, той е подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба.
Търсите ли рекламна карта за масите на Вашия ресторант? Искате ли привлекателен настолен дисплей за Вашия магазин? Настолният дисплей “Stick'n Glide” служи за ефектен рекламен дисплей за Вашите продукти или услуги. Разположен централно, дисплеят моментално привлича вниманието на всички гости и клиенти. Ефектът “Stick'n Glide” осигурява дългосрочно задържане на избраната локация.

Изработката от пластмаса позволява индивидуално оформление и печат. Материалът за нашия настолен дисплей Stick'n Glide е направен от рециклирана пластмаса. Чрез рециклиране на стари пластмасови изделия, изчерпаемите суровини са защитени.

Индивидуално проектиран настолен дисплей

Материалът може да се отреже според Вашите желания и да носи Вашия печат. Резултатът е индивидуален дисплей за Вашата марка.

Самозалепващият се дисплей се предлага и с приставка или държач по желание. Така рекламната стойка може да се използва и като стойка за флаери или подложки за чаши.

Открийте Stick'n Glide дисплея за Вашата марка. Заедно ще адаптираме рекламата според Вашите желания и продукт.

Винаги сме на разположение за въпроси и лична консултация.

Контакти »
Затвори менюто
Нагоре