Антистрес подложките предотвратяват подхлъзване и предлагат на Вашите служители необходимия комфорт на работното място. Огнеупорните постелки се използват за правостоящи работни места, но също и като защитни постелки за пода в офиса. Открийте подходящата подложка за работно място в нашия онлайн магазин.
Затвори
Филтриране и сортиране

за ергономични работни места

в цеха, склада или офиса

устойчиви на износване

за продължителна употреба на правостоящи работни места

поддържат производителността

предотвратяват бързата умора

Подложки за работно място: Ергономични подложки за работилница и склад

Подложките за работното място са предназначени да предпазват пода, защитават персонала и осигуряват безопасност. Постелките имат положителен ефект на различни работни места. Те могат да бъдат разположени на работни маси или върху големи площии така да предотвратят неприятните ефекти от дългите периоди на стоене.

Ергономичните постелки за работното място са изработени от различни пластмаси. Материята осигурява приятно усещане при стоене и омекотява пода. Стоенето на твърди подове за дълги периоди от време не се забелязва само под формата на болка в краката и бърза умора. Ставите и особено коленете също се натоварват в дългосрочен план.

Ергономичните постелки се използват навсякъде, където служителите работят дълго време в изправено положение, най-често в работилници и складове. В производството служителите също работят предимно в изправено положение. Подовете във фабричните халета са особено твърди и обувките трудно могат да ги смекчат.

В дългосрочен план е важно да се избегне бързата умора на служителите и да се защити тяхното здраве. Това е единственият начин за установяване на добра работна етика чрез здрави и доволни служители. Използвайте ергономичните постелки, за да оборудвате правостоящи работни станции във Вашата компания.
 

Противоплъзгаща подложка за повече безопасност на работното място

Постелките за работното място се използват най-вече на правостоящи работни места. Това може да бъде в производството, в склада или в цеха. Работата често включва и различни транспортни дейности. Материалите трябва да се доставят с помощта на платформи или колички.
Подобни работни процеси и съответните маршрути за преминаване не трябва да засягат ергономичните постелки на работното място. Постелките са с подходяща дебелина за подпомагане на стоенето прав, но все пак имат скосени ръбове за улеснение на достъпа. Ръбовете намаляват опасността от спъване.
Постелките имат неплъзгаща се повърхност, която обикновено е устойчива на масла и греси. Противоплъзгащите свойства на подложките осигуряват допълнителна безопасност на работното място, а скосените ръбове позволяват транспортирането на стоки до зоната на използване.

Както можете да видите, с ергономичните подложки работните процеси могат да се извършват почти както преди. Ако това възпрепятства някои процедури, намалете площта на подложките на работните станции. Така има защита и същевременно процесите остават незасегнати. 
 

Оборудвайте бизнеса си с антистрес подложки

Познавате чувството от дълги дни на работа или дори от ежедневието. Когато краката Ви болят, изпитвате неприятно чувство на умора. Трудно е да се игнорира и до известна степен влияе на начина, по който работите. При дълго стоене прав умората настъпва по-бързо.

Подложките за работни маси са лесни за интегриране във всички зони - просто ги поставете в центъра пред работната станция. Тук антистрес подложките осигуряват по-приятно изживяване при стоене и ходене. Избягва се бързата умора, причинена от неудобно стоене на твърд под.

Изпитайте ефекта на антистрес подложките сред Вашите служители. Покажете им, че сте наясно с техните нужди и се грижите за здравето им. Ползата за тях е че краката им, и особено стъпалата, няма да се уморяват толкова бързо, а това от своя страна може да подобри настроението и продуктивността.

Въпреки че тялото бързо свиква с определени условия, работата в изправено положение е проблем в дългосрочен план. Натоварва ставите и може да навреди на здравето. Използването на защитни постелки може да предотврати отсъствието на служители по болест в подобни случаи.
Workplace mat for the office with print

Подложка за работно място за офиса

Позата на работното място и неговата ергономичност оказват голямо влияние върху здравето на служителите. Хората прекарват голяма част от времето си на работа в съответната поза. Това може да има голямо въздействие върху здравето. Осигуряването на ергономично работно място и достатъчно движение са важни за физическото здраве на служителите Ви.

Оборудването с ергономични бюра и офис столове е от решаващо значение в офиса. Тук предпазните подложки служат най-вече като защита на пода. Колелцата на офис столовете могат да натоварят много пода в дългосрочен план, а понякога и подвижността на стола е ограничена от подовата настилка.
Ако на пода има килим, е почти невъзможно столът да се търкаля по него. Ако пък сте с паркет или ламинат, столът уврежда настилката. Подложката за офис осигурява мобилност на стола и допринася за ергономичността на работното място. В същото време защитава и удължава живота на подовата настилка.

В онлайн магазина ни ще намерите подобни защитни постелки за офис столове - прозрачни или с печат. С прозрачните постелки за работното място, подът остава ясно видим и дизайнът на пространството не се нарушава. В офиси с клиентски трафик обаче печатът върху подложките също е опция. Подложките с площ над 1 м² могат да служат идеално като рекламна площ.
Workplace mat for standing workplaces

Защитете служителите и подовете с ергономични подложки


By using the mats, you mitigate the effects of working standing for long periods of time. As a result, employees face better conditions and can also work more productively. Protect employees' joints and keep the workplace safe with anti-slip work mats.

At packing tables, employees often find themselves in a standing position for more than 8 hours. In large logistics halls with hard concrete floors, workers can quickly become tired. Workplace mats in the appropriate format can easily be rolled out in front of the packing table. And the employees already notice a noticeable difference in their daily work while standing.

Подложките за работното място трябва да бъдат част от постоянното оборудване на Вашите работни места. Те позволяват ергономична работа, което може да направи Вашите работни места по-привлекателни и продуктивни. Ергономичните работни станции могат да Ви помогнат да направите професионално впечатление на кандидатите за работа и да намалите бързата умора у служителите, които работят прави.

Използвайки постелките, вие смекчавате ефектите от работата в изправено положение за дълги периоди от време. В резултат на това служителите се сблъскват с по-добри условия и могат да работят по-продуктивно. Защитете ставите на служителите и обезопасете работното място с работни постелки против плъзгане.

На масите за опаковане служителите често се оказват в изправено положение повече от 8 часа. В големи логистични халета с твърди бетонни подове работниците могат бързо да се уморят. Подложките за работното място в подходящ формат могат лесно да се разточат пред масата за опаковане. И служителите вече забелязват осезаема разлика в ежедневната си работа в изправено положение.
Използването на подложки на работното място предпазва и пода. От една страна срещу замърсяване, от друга страна срещу повреди, причинени от товари. Постелките омекотяват натоварването и разбира се са по-лесни за подмяна от пода в случай на упорито замърсяване. В допълнение, постелките се почистват лесно.

Открийте ергономични постелки за работното място, за да предпазите пода от стрес, замърсяване или повреда. Постелките служат и за опазване на здравето на служителите. Без да пречат на работните процеси, постелките оказват голямо влияние върху удовлетворението на работното място.
 

Висококачествено оборудване за Вашия бизнес

Освен защитни постелки, предлагаме и много други елементи за оборудване на Вашия бизнес. Те позволяват да адаптирате работното място към ежедневното натоварване. При нас ще намерите и различни възможности за подпомагане на служителите в тяхната ежедневна работа като ергономични работни места и колички за тежки товари.

Ние доставяме широка гама офис и бизнес оборудване. Открийте обикновени постелки за работното място за офиса, работилницата или склада или изберете постелки с печат. 

Възползвайте се от предимствата на ергономичната постелка за работни места във Вашата компания. Изберете постелка във формата, от която се нуждаете сега! Ще се радваме да Ви помогнем да изберете правилната подложка за работни станции за Вашия офис или правостоящи работни станции. Моля, не се колебайте да се свържете с нас!
Затвори менюто
Нагоре