Светещите LED текстилни стреч рамки "Lumos" отличават Вашата реклама с блестящи и ярки цветове. Използват се на търговски панаири, в изложбени зали и магазини. Рамките се предлагат както за монтаж на стена, така и като свободностоящ дисплей и могат да се произвеждат и в индивидуални размери.
Затвори
Филтриране и сортиране

Текстилна рамка, осветена с LED модули

Текстилните рамки са популярен инструмент за насърчаване на продажбите и за показване на реклами в правилната светлина. Рамките се различават по осветлението, размерите и областта на приложение. По правило стреч рамките са лесни за сглобяване, което ги прави подходящи както за стационарна, така и за мобилна употреба.

В сравнение с конвенционалните текстилни стреч рамки, LED стреч рамките "Lumos" имат рамка, осветена със светодиоди. Те разполагат с технология за осветление по периферията и се използват на закрито. Дали като рамка за стенен монтаж или стабилен свободностоящ дисплей, рамките са подходящи за употреба в различни индустрии.

Точно като неосветените стреч рамки, LED рамките също имат алуминиева основна рамка. Върху нея се поставя текстилният банер и се закрепва с помощта на периферна лента, която осигурява бързо, плътно и сигурно прилепване.

Освен това рамките имат висококачествено LED осветление. Това осигурява хомогенно осветяване на рекламните банери от едната или от двете страни. Възползвайте се от ярките цветове, за да покажете рекламата си в най-добрата ѝ светлина. С LED изложбените стени "Lumos" можете да рекламирате денонощно.

Сменяеми мотиви

Бърза смяна на банерите

100% рециклируема рамка

Рамката може да се рециклира за скрап

Индивидуални размери

Производство по Ваши размери

Компактно опаковани

Икономичен транспорт

Kategoriebanner_Abspeerständer_DE

LED стреч рамка за стена


Kategoriebanner_Abspeerständer_DE2

LED текстилна стреч рамка


LED стреч рамка - свободностояща или за стена

Искате да привлечете вниманието на посетителите на изложението към Вашия щанд или да отличите витрината на магазина си? Търсите привличащ погледите актив, който служи и като приятен източник на светлина? Осветените текстилни стреч рамки ще Ви спечелят с високата си рекламна ефективност в различни области.

Рамката за стена може да се монтира както на стената, така и да се окачи от тавана. С този дисплей можете да излагате съдържание само от едната страна. Прикрепете LED стреч рамката на желаната височина и позиционирайте оптимално съдържанието си.

Рамката за стена "Lumos" се предлага в различни формати и има задна стена, осветена със светодиоди. Съответстващ банер и заглушител на светлината се предлагат при поискване.

Докато тази рамка има осветление на задната стена, свободностоящите LED стени имат осветяване по ръба. Тази технология осигурява двустранно хомогенно осветяване на Вашите рекламни банери. Може да изберете между нашата LED стреч рамка със 100 или 200 мм профил.

Независимо от дълбочината на профила, можете да поръчате осветената текстилна стреч рамка в различни размери. От по-малки формати до мащабна осветена реклама, моделът "Lumos" е оптималната LED стреч рамка. Два вертикално монтирани крака осигуряват необходимата стабилност. Дълбочината на профила от 200 мм може да осигури допълнителна стабилност.

Технология на LED стреч рамката

LED на Dibond®

Тази техника осветява LED стреч рамката отзад. Монтираме LED модулите върху фиксиран алуминиев Dibond® панел, за да създадем хомогенно осветление. Това гарантира перфектно разпределение на светлината.

Подходящо за едностранни рамки с ширина до 2000 мм и височина 1000 мм.

Като се има предвид относително малкия размер, който улеснява транспортирането на рамките цели, можете да изберете „LED на Dibond®“. Предимството на тази технология е високата светлинна мощност.
Technology of the LED stretch frames for wall frames

Технология на свободностоящата LED стена

Осветяване по ръба

С тази технология, текстилната стреч рамка е равномерно осветена от LED модули, монтирани странично в профила. Използването на блокираща светлината тъкан като отразяваща задна стена осигурява оптимално разпределение на светлината дори когато се използва едностранно. Модулната конструкция позволява компактно опаковане.

Подходящ за двустранни рамки с височина до 3000 мм и широчина 2000 мм.

При големи рамки техниката с осветяване по ръба винаги постига много добър резултат. Колкото по-широки са профилите, толкова по-добро е разпределението на светлината. При по-тесни профили съществува риск от образуване на сенки - в този случай монтирането на светодиодите на подпори е оптималното решение.
Edge Light technology for double-sided LED frames

LED на подпори

С тази техника монтираме LED модулите върху неподвижни напречни подпори, изработени от алуминий. В допълнение към равномерното осветление, това осигурява допълнителна стабилност на стреч рамката. Рамките могат да бъдат сглобени модулно. LED модулите са предварително сглобени.

Подходящ за двустранни рамки с височина до 3000 мм. Ширина: почти неограничена. Благодарение на модулната конструкция, рамките могат да бъдат опаковани компактно. Това спестява разходи при транспорта.

За прекалено големи рамки, споменатата по-горе техника с осветяване по ръба не е най-доброто решение. В такива случаи за предпочитане е техниката на монтиране на светодиодите на подпори, която винаги постига равномерно разпределение на светлината при висока мощност - за красиво осветен резултат.
LED Module bei den beleuchteten Textilspannrahmen

Реклама с LED текстилни стреч рамки

В нашата гама ще намерите подходящи LED стреч рамки, по желание и с банер. Хомогенното и висококачествено осветление осигурява необходимото внимание на Вашата реклама. Рекламното съдържание на банерите е перфектно поставено и представено по начин, който привлича максимално внимание.

Изберете осветена LED текстилна стреч рамка сега за привличане на вниманието на търговски панаири, изложения или в точката на продажба. Изберете нашата висококачествена и красиво проектирана рамка "Lumos" за Вашата светеща реклама!
Затвори менюто
Нагоре