Рекламните подаръци са малки промоционални артикули. Те повишават нивото на информираност за Вашата компания и остават хубав спомен. Малките рекламни артикули са подходящи за изпращане по пощата или раздаване на търговски панаири и събития. При нас ще откриете запалки, отварачки за бутилки, ключодържатели и други продукти с възможност за висококачествен рекламен печат.
Затвори
Филтриране и сортиране

Рекламни подаръци - малки, но ефективни!

Рекламните подаръци са сред най-достъпните и ефективни промоционални продукти. Най-често се поръчват в големи количества и благодарение на ниската цена се разпространяват сред много клиенти като промоционален подарък. Така Вашият бранд достига бързо и лесно до голям брой потенциални клиенти и бизнес партньори.

Полезните, малки подаръчета създават добро впечатление и напомнят за Вашата марка. Дали на търговски панаир, като малък подарък към пратка със стоки или на щанда в магазина, всеки клиент се радва да получи безплатен подарък.

Използвайте ефективните промоционални артикули, за да укрепите връзката с клиентите. Изненадайте редовните си клиенти с атрактивен рекламен подарък за различни поводи. Артикулите са подходящи и за привличане на нови клиенти.

Рекламните подаръци могат да бъдат персонализирани с печат. Изберете печат с Вашето лого, мотив или корпоративен дизайн, за да увеличите разпознаваемостта на Вашата марка и да привлечете вниманието.
 

Брандирани подаръци за търговски панаири и събития

Рекламните подаръци са малки артикули, които могат да постигнат голям рекламен ефект. Предлаганите тук артикули са идеално пригодени за печат с желания от Вас мотив. Уверете се, че марката Ви ще бъде ясно разпознаваема чрез печат с Вашето лого.

След проектиране и отпечатване на подаръците, малките артикули могат лесно да бъдат раздадени или изпратени до различни клонове. Там те могат да бъдат подарявани за поръчки над определена стойност или на всеки клиент на касата. Използвайте рекламни торбички например, за да рекламирате Вашия онлайн магазин или нова продуктова група.

На изложения можете да оживите своя щанд с промоционални подаръци. Подаръците рекламират както Вашия бранд, така и самото Ви присъствие на изложението. Разхождайте се, посетителите, които вече са получили подаръци, привличат нови посетители към Вашия щанд.

Поради малкия си размер рекламните подаръци са подходящи за всякакви поводи. Може да раздадете промоционални артикули на различни събития, изложения, преди концерт или на фестивал. Големият брой посетители означава, че голям брой потенциални клиенти могат да бъдат достигнати с един замах.

Отпечатайте подаръците според корпоративния си дизайн

Подаръците обикновено са практични предмети, които са подходящи за многократна употреба. Неща като запалки, чаши и ключодържатели се използват отново и отново. Сблъсквайки се с лого при всяка употреба, то се отпечатва в съзнанието на потребителя. За да се възползвате от този ефект, трябва да отпечатате рекламните артикули във Вашия корпоративен дизайн.

Въпреки че са малки, рекламните подаръци предлагат атрактивна рекламна площ. Нашите насоки за файла за печат ще Ви помогнат да използвате оптимално повърхността на артикулите за рекламно приложение. Корпоративният Ви дизайн и цветове правят марката Ви разпознаваема дори без лого. Уверете се, че брандингът Ви е разпознаваем дори ако логото не се вижда.

Брандирането става чрез отпечатване на Вашето лого върху артикула. Така рекламата Ви оставя трайна следа в съзнанието на потребителя и осигурява лоялност от клиентите, подобрява имиджа и насърчава покупките.

Подаръци за служители:

Като работодател можете да раздавате подаръци на служителите до лимита за непарично възнаграждение. Използвайте интересните и практични подаръци, за да повдигнете морала на служителите и да утвърдите имиджа на компанията.

Подаръци за клиенти:

Подаръците понякога отиват при служители, но обикновено при клиенти и бизнес партньори. Те са проява на внимание и създават положителни асоциации с Вашата марка.
 

Най-добрите подаръци, индивидуално отпечатани

Артикули като запалки и ключодържатели са винаги добре дошли, тъй като се използват ежедневно. Ефективните промоционални артикули не са задължително скъпи - разгледайте нашата гама! Предлагаме различни артикули за адресиране на Вашата целева група.

Разбира се, всички промоционални артикули могат да бъдат отпечатани - запалки, ключодържатели, инструменти, дори цветни балони с отпечатано лого, име на фирма или слоган. Свържете се с нас!
 

Най-продавани:

Токен за пазарска количка - Служи за лесно освобождаване на количките, практичен помощник при пазаруване
Запалка - Истинска класика, която не губи своята популярност
Отварачка за бутилки - Практична и се използва с удоволствие, отваря всяка бутилка

Тези класически подаръци са практични и популярни сред клиентите. Компактният им размер ги прави лесни за транспортиране и раздаване. Широката гама от цветове и сравнително големите печатни площи позволяват различни дизайни.
Seasonal giveaways for Christmas

Рекламирайте според сезона:


Разгледайте сезонните ни артикули онлайн

Подаръците се използват на различни събития, търговски панаири и по различни поводи. Те се раздават в точката на продажба, на щанда на търговския панаир или на фестивали. Освен тези, има и много празници, на които можете да раздадете промоционални артикули.

Сезонните поводи отварят цяла нова гама от промоционални продукти. Рекламирайки в определени периоди от годината, Вие се представяте като внимателни и ориентирани към клиента. С промоционалните артикули можете да пожелаете „Честит Великден“, „Весела Коледа“ или „Честита Нова година“. С артикули за фенове или декоративни артикули за Октоберфест можете също да използвате спортни събития и други празници за рекламни кампании.
Чрез нови, практични или уникални промоционални продукти, оставяте положително впечатление у получателя. Планирането на такива сезонни промоции показва Вашия ангажимент и признателност към клиентите. Открийте подаръци за Великден, Коледа, Нова година, както и специални фен артикули за следващото спортно събитие или футболен турнир.

Сладка реклама: Популярна сред деца и възрастни

Докато класическите подаръци могат да се съхраняват дълго време и да се използват отново и отново, храните не могат. Въпреки това те са също толкова популярни, защото кой не обича да похапва? Но тук трябва да се има предвид срокът на годност на промоционалните продукти.

Повечето хора обичат сладки и бонбони. Освен тях, при нас ще намерите и желирани мечета, бутилки с вода, торбички с чипс и много други. Индивидуалните опаковки на храните са също толкова подходящи за печат. При нас ще откриете разнообразни вкусни подаръци за малки и големи.
Food as a giveaway with logo

Кои артикули са подходящи за Вашата компания?

За маркетинга е от решаващо значение да познавате целевата си аудитория. Ако насочите промоционалните си дейности към тази целева група, ще постигнете много по-добри рекламни резултати. Когато избирате промоционални артикули, също е важно да познавате аудиторията, към която искате да се обърнете. Като производител на тютюневи изделия можете да раздавате рекламни запалки например.

Ако сте производител на електронни цигари или здравословни храни, от друга страна, други промоционални продукти биха били по-подходящи. За електронните цигари не са необходими запалки, така че промоционалният продукт не представлява интерес за клиентите. Клиентите, които обръщат внимание на здравето си, често не са пушачи. Следователно това не би отразявало имиджа Ви на „здравословна марка“ и едва ли би се харесало на клиентите.

Кои са Вашите клиенти и какъв е Вашият имидж? Трябва да си зададете тези два въпроса, когато избирате правилния подарък. Това е единственият начин да се уверите, че сте на прав път и че промоционалните Ви артикули ще се използват многократно. А това е от решаващо значение, ако искате да бъдете запомнени по положителен и въздействащ начин.

Като алтернатива изберете артикул, който да се хареса на широка аудитория от потенциални клиенти. Раздаването му на определени места така или иначе гарантира достигането на определена целева или възрастова група. Предмети с общо предназначение като чаши, чанти или сладки резонират добре с различни клиенти.
 

Идеи за използване на промоционални артикули с лого

Като спонсор на фестивала, търсите ли атрактивни подаръци за посетителите? Използвайте цветни слънчеви очила с лого отстрани. Посетителите на фестивала могат веднага да ги сложат и да защитят очите си от заслепяващото слънце.

Искате ли да насърчите абонаментите за Вашия бюлетин? Подарете чанта с отпечатано лого за всеки нов абонамент. Това спестява на клиентите купуването на торбичка. Така ще насърчите абонирането за бюлетина и едновременно ще рекламирате магазина си.
Folding Rules as a promotional item

Дърводелски метър


Подаръци с лого

За да отпразнувате годишнината на Вашата медицинска практика например, изненадайте пациентите си с промоционален подарък. Изберете дезинфектант в джобен размер, който да придружава пациентите по време на пътуване. Всеки път, когато го използват, те ще се сещат за Вас и юбилейната Ви промоция.

Ако пък сте доставчик на строителни материали, дърводелският метър е идеален за раздаване на бизнес клиенти и може да се използва ежедневно в работата. Практичните промоционални артикули оставят трайно впечатление, тъй като се използват многократно.

Открийте подаръци и промоционални артикули в нашия онлайн магазин

Подаръците са малки и могат бързо да бъдат снабдени с лого, като същевременно генерират много добавена стойност. Артикулите се използват на събития, в точката на продажба или на търговски панаири на закрито и на открито. Малките подаръци са лесни за съхранение, могат да се раздават по различни начини и са изключително популярни.

Рекламните подаръци с лого оставят трайно впечатление за Вашата компания у клиенти и бизнес партньори. Принципът на промоционалните артикули е приложим за всички индустрии. Освен това артикулите са подходящи дори за сезонни поводи.

Изненадайте гостите на хотела с подарък при настаняване. Изненадайте клиенти в точката на продажба или се обърнете към посетителите на търговския панаир с атрактивни промоционални артикули. Използвайки определени подаръци, можете да се харесате на Вашата целева група или широката маса от потенциални клиенти.

Ние предлагаме широка гама от промоционални артикули за следващата Ви рекламна кампания. Свържете се с нас за съдействие с избора на промоционални подаръци или създаване на файл за печат. Изберете промоционални артикули, за да повишите нивото на информираност и разпознаваемостта за Вашата компания в дългосрочен план.
Затвори менюто
Нагоре