НОВ

Робот сервитьор „LuckiBot Pro“

Номер на продукта: 10.0574.2
Списък с предпочитания
НОВ

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • LuckiBot Pro може да доставя храна и напитки
  • режим на почистване: чиниите и приборите могат да бъдат събрани от няколко маси едновременно
  • динамично 3D откриване на препятствия
  • посетителите могат да бъдат идентифицирани предварително и посрещнати
  • гостите се насочват самостоятелно и интелигентно към тяхната дестинация
  • софтуерът, базиран на Android, може да бъде разширен благодарение на API интерфейса
  • идеален за ресторанти, супермаркети, хотели и рецепции
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

LuckiBot Pro е усъвършенстван сервизен робот с много функции, които облекчават служителите Ви и същевременно предлагат на клиентите добавена стойност. Той може да работи в различни среди - например ресторанти, супермаркети и хотели, и предлага разнообразни функции, които подобряват преживяването на клиентите. Ето някои от основните характеристики на LuckiBot Pro:

Функция за сервиране: LuckiBot Pro може да доставя храна и напитки и има голям капацитет на пренасяне, дълъг живот на батерията и прецизно разпознаване на препятствия.

Режим на почистване: Чиниите и приборите могат да бъдат събрани от няколко маси едновременно. Специално предвидените тави позволяват натоварване от 15 кг на ниво и максимално натоварване от 60 кг.

Динамично 3D откриване на препятствия: Въз основа на решението за синтез с множество сензори, LuckiBot Pro може да постигне позициониране с точност до сантиметри и извършва динамично избягване на препятствия в 3D.

Функция за посрещане: LuckiBot Pro може да идентифицира посетителите предварително и да ги посреща. Той може също така да показва рекламно съдържание на своя 14-инчов HD дисплей, за да привлече вниманието на гостите.

Функция за насочване: LuckiBot Pro може да разпознава гласови команди и самостоятелно да планира оптимален маршрут. Той може да насочва гостите самостоятелно и интелигентно към тяхната дестинация.

Персонализирано адаптиране към Вашите нужди: LuckiBot Pro е базиран на модулен дизайн, който позволява пълно персонализиране. Разработването на персонализиран софтуер се поддържа от обширно SDK със стотици API интерфейси.

LuckiBot Pro е универсален и мощен сервизен робот, който е в състояние да задоволи нуждите на клиентите в различни среди. Той е идеалният помощник за ресторанти, хотели и други заведения, които искат да осигурят висок стандарт на обслужване.

Видео

10-0574-2 „LuckiBot Pro“ EN
Затвори менюто
Нагоре