Стойка за брошури „Madera - M”

Номер на продукта: 50.0089.38
Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • висококачествена свободностояща стойка за брошури за употреба на закрито
  • комбинация от материали дърво / плексиглас / алуминий
  • с 6 рафта за брошури DIN A4 в портретен формат
  • дълбочина на пълнене за всяко отделение: прибл. 35 мм
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

Нашата стойка за брошури "Madera - M" е идеалният начин да представите брошурите си стилно, ясно и винаги на една ръка разстояние.

При представянето на Вашите брошури е важна не само функционалността на стойката, но и нейният дизайн. Все пак основната ѝ задача е да насърчава посетителите да си вземат брошура, а не да събира прах. Затова за нас е важен не само дизайнът, но и изработката от висококачествени материали. Модерният дизайн и индивидуалните, устойчиви материали са чудесен начин да спечелите точки сред клиентите. Поради тази причина тази стойка е изработена предимно от естествени, възобновяеми суровини.

Този двустранен рекламен дисплей е предназначен за постоянна употреба на закрито, например на търговски панаири, във фоайета на фирми, в чакални или шоуруми. Независимо дали става въпрос за обикновени листовки, брошури или по-леки каталози, тази стойка може да бъде оборудвана с Вашите рекламни материали с дълбочина на запълване до 35 мм. Шестте двустранни отделения в портретен формат DIN A4 осигуряват ясен поглед върху представените в тях брошури и листовки.

Елегантната светла дървесина и висококачествените отделения от плексиглас придават на дисплея модерен и в същото време непреходен дизайн. Акцентът на тази стойка е върху използването на трайни и здрави материали.

Свободностоящата стойка за брошури привлича погледите навсякъде и насочва вниманието на клиентите към рекламните Ви брошури.

Най-често се купува заедно с

{{ product.tabs.bundle.article_bundle_quantity }}x
{{ bundleItem.BASKET_QUANTITY }}x
Обща сума
(880,56 лв вкл. ДДС)
Затвори менюто
Нагоре