Вашето пространство е ценно и скъпо. Често има място само за съществените неща в точката на продажба, а рекламата остава на второ място.

Ако това е вярно за Вас, то ние имаме правилното решение! Свободностоящите поставки за брошури и стойки за каталози заемат малко пространство, но могат да съхранят голям обем промоционални материали.

Затвори
Филтриране и сортиране

Широка гама свободностоящи стойки за брошури

Стойките за брошури и каталози се предлагат в безброй варианти. Общото между всички тях е тяхната функция: да държат листовки, брошури, малки каталози, документи и печатни медии. Спрямо Вашите изисквания е лесно да намерите подходяща стойка за брошури - тук ще намерите както поставки с едно отделение, така и стойки с голям обем. Така наличното пространство се използва възможно най-оптимално.


Видове стойки за брошури и стелажи за каталози

Собствено производство

Много от нашите стойки за брошури и стойки за каталози са специално произведени и могат да бъдат персонализирани според Вашите желания. Хедърът може да се персонализира с рекламна щампа, която служи като информация и предава Вашето послание на клиентите. Материали като алуминий, плексиглас, полистирен и дърво привличат вниманието чрез висококачествен и елегантен външен вид. Имате въпроси относно продуктите? Моля, свържете се с нас, ще се радваме да Ви посъветваме!
Затвори менюто
Нагоре