Внимание!

Текущият ви браузър не се поддържа. Извиняваме се за неудобството.

Стойка с дозатор за дезинфектант "Step-Budget III"

Номер на продукта: 50.0360.4
  • работа с крачен педал
  • подвижен с колелца в основата
  • резервоар с регулируема височина
  • резервоар за многократно зареждане
  • капацитет прибл. 1000 мл
  • за течни и гелообразни дезинфектанти
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Oбслужване ръчно с крачен педал
Капацитет 1 литър
Приложение за течни и гелообразни дезинфектанти
Обща височина 1493 мм
Обща ширина 370 мм
Обща дълбочина 400 мм
Материал на рамката стомана
Цвят на рамката сребрист
Материал на основата стомана
Цвят на основата сребрист
Размер на основата 370 x 400 мм (Ш x Д)
Тегло прибл. 18,5 кг
Спецификации вкл дозатор за дезинфектант с регулируема височина

Описание

Нашата стойка с дозатор за дезинфектант “Step-Budget III” е проектирана по такъв начин, че да можете да дезинфекцирате ръцете си без контакт с ръка, а чрез натискането на педал. Друго предимство на продукта е, че той може лесно да бъде регулиран по височина.
Стойката е висока прибл. 1500 мм и е изцяло изработена от висококачествени материали. Тя бива често използвана на места, където стенния монтаж е невъзможен или нежелателен.
Благодарение на вградените в основата колелца тя е лесна за транспортиране и разполагане на всяко желано място.

Тази дезинфекционна стойка има вграден, но подвижен резервоар с обем 1000 мл, който може гъвкаво да се разполага на различни височини (мин. 970 мм / макс. 1225 мм). Резервоарът може да бъде напълнен с течност или гел- дезинфектант и зареждането му не зависи от размера или форма на бутилката, с която той е доставен. Резервоарът може лесно да се извади и напълни от какъвто и да било контейнер. Дезинфектантът се дозира безконтактно, чрез натискане на педала.

За разлика от хигиенните дозатори със сензори, този продукт не се нуждае от електричество - той работи напълно механично. Така ще спестите и време и пари, защото, наред с всичко друго, досадната смяна на батерии вече не е необходима. С леко стъпване върху педала се освобождава правилното количество дезинфектант, който ще покрие ръцете безконтактно. Благодарение на своята ефективност и безопасност, тази стойка е подходяща за всички предприятия и места, които се посещават от големи групи хора като входове на различни обществени и търговски обекти, чакални и др.

При поръчване на най-малко 20 броя от този продукт Вие ще имате възможност да изберете желаната цветова комбинация от всички стандартни цветове RAL и да адаптирате продукта към интериора на Вашия обект. Потърсете ни!

Аксесоари

Повече...

Резервни части

Повече...
Затвори менюто

Към продуктите
Нагоре