Стойка с дозатор за дезинфектант "Step-Budget III"

Номер на продукта: 50.0360.4
  • работа с крачен педал
  • подвижен с колелца в основата
  • резервоар с регулируема височина
  • резервоар за многократно зареждане
  • капацитет прибл. 1000 мл
  • за течни и гелообразни дезинфектанти
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

Нашата стойка с дозатор за дезинфектант “Step-Budget III” е проектирана по такъв начин, че да можете да дезинфекцирате ръцете си без контакт с ръка, а чрез натискането на педал. Друго предимство на продукта е, че той може лесно да бъде регулиран по височина.
Стойката е висока прибл. 1500 мм и е изцяло изработена от висококачествени материали. Тя бива често използвана на места, където стенния монтаж е невъзможен или нежелателен.
Благодарение на вградените в основата колелца тя е лесна за транспортиране и разполагане на всяко желано място.

Тази дезинфекционна стойка има вграден, но подвижен резервоар с обем 1000 мл, който може гъвкаво да се разполага на различни височини (мин. 970 мм / макс. 1225 мм). Резервоарът може да бъде напълнен с течност или гел- дезинфектант и зареждането му не зависи от размера или форма на бутилката, с която той е доставен. Резервоарът може лесно да се извади и напълни от какъвто и да било контейнер. Дезинфектантът се дозира безконтактно, чрез натискане на педала.

За разлика от хигиенните дозатори със сензори, този продукт не се нуждае от електричество - той работи напълно механично. Така ще спестите и време и пари, защото, наред с всичко друго, досадната смяна на батерии вече не е необходима. С леко стъпване върху педала се освобождава правилното количество дезинфектант, който ще покрие ръцете безконтактно. Благодарение на своята ефективност и безопасност, тази стойка е подходяща за всички предприятия и места, които се посещават от големи групи хора като входове на различни обществени и търговски обекти, чакални и др.

При поръчване на най-малко 20 броя от този продукт Вие ще имате възможност да изберете желаната цветова комбинация от всички стандартни цветове RAL и да адаптирате продукта към интериора на Вашия обект. Потърсете ни!

Аксесоари

Повече...

Резервни части

Повече...
Затвори менюто
Нагоре