Стойки, диспенсъри и пунктове за дезинфекция
С правилната хигиена предотвратявате предаването на патогени и укрепвате имиджа на Вашия бизнес, магазин или ресторант. Дезинфекцията на ръцете е особено важна в силно посещавани зони, тъй като около 80% от инфекциите се предават ръчно. С нашите диспенсъри и пунктове за дезинфекция можете ефективно да предотвратите това.
Затвори
Филтриране и сортиране

Повече хигиена във Вашата компания с колони за дезинфекция

 
Можете да използвате нашите пунктове и колони за дезинфекция във входната зона, в столовата, пред тоалетните или в заседателните зали. Не давайте шанс на вирусите и бактериите да се разпространят.

Мобилните дозатори за дезинфекция се предлагат и с монитор, който може да се използва като рекламен екран или за видео с инструкции. Стойките за дезинфекция се използват главно в следните индустрии:

 
  •     Болници
  •     Обществени сгради
  •     Ресторанти
  •     Хотели
  •     Магазини
  •     Търговски центрове

 

Ефективна хигиена за всички индустрии


Нашите диспенсъри са оборудвани със системата за дезинфекция Steripower. При поставяне на ръцете сензорът активира пулверизиращия импулс, което позволява да използвате дозатора без да го докосвате. По този начин предаването на вируси и бактерии през докосване на замърсена повърхност става невъзможно. След като втриете дезинфектанта в ръцете си, го оставете за кратко да подейства, за да предотвратите разпространението на патогени.

Всичките ни стойки за дезинфектанти имат стабилна основа и могат да бъдат поставени във всяко помещение или входна зона. Висококачественият дизайн на колоните за дезинфекция се слива с интериора и дори надгражда стила на обзавеждане. В същото време позволяват да насочите вниманието на посетителите към възможността за дезинфекция.
Затвори менюто
Нагоре