Търсите ли икономичен, но ефективен рекламен носител с добавена стойност за Вашите клиенти? Тук ще откриете точно това: удобни рекламни торбички и текстилни чанти! Подходящата чанта не само улеснява клиентите да транспортират Вашите продукти, но е и идеална рекламна среда.
Затвори
Филтриране и сортиране

Текстилните чанти са идеално рекламно средство

Търсите ли торбички, които могат да бъдат отпечатани индивидуално? Универсалният рекламен носител трябва да се отличава по своя цвят, дизайн и текстура. Размерът, материалът и функционалността също са важни критерии за избор на желаната чанта. Моделите, предлагани в нашия онлайн магазин, се характеризират със своята универсалност и възможност за добавяне на лого и текст по желание. Разгледайте нашата гама от чанти и изберете модела, който най-добре представя Вашата компания.
 

С чанта заявявате присъствието си на пазара

Независимо дали търсите класически памучни чанти с опция за печат или висококачествена, по-здрава, но и по-тежка чанта за пазаруване с дълги дръжки, тук ще намерите голямо разнообразие от торбички за най-различни приложения. Моделите обикновено се предлагат в много различни цветове, за да можете да направите допълнителен творчески подбор. След като направите избор, изберете желания брой артикули и ще видите единичната цена, с която можете да изчислите цялата поръчка. Чантата от PP нетъкан материал „Lisboa“ например се предлага в единадесет различни цветови комбинации - със сигурност ще откриете желания от Вас цвят. Или можете да изберете памучната чанта „New York“ - бутикова чанта със заоблено дъно и две дълги дръжки.
 

Рекламни чанти с индивидуален печат

Възползвайте се от многобройните възможности на чантите като рекламен носител. С подходящата чанта не само улеснявате клиентите си да транспортират Вашите продукти, но и като специални промоционални артикули те предлагат на клиентите много практични предимства и често се използват за дълъг период от време. Брандираните чанти имат висока разпознаваемост, положителен рекламен ефект и са много популярни. Използвайте възможността да ни изпратите своя индивидуален мотив за печат с Вашето лого или промоционален слоган. Това е инвестиция във Вашата компания, която се изплаща в дългосрочен план. Заявете присъствието си с индивидуално отпечатана чанта - ще се радваме да Ви посъветваме подробно за всички опции. Независимо дали става въпрос за памучна или PP нетъкана торба - съществува подходяща чанта за всяка употреба.
Затвори менюто
Нагоре