Търсите ли икономичен, но ефективен рекламен носител с добавена стойност за Вашите клиенти? Тук ще откриете точно това: удобни рекламни торбички и текстилни чанти! Подходящата чанта не само улеснява клиентите да транспортират Вашите продукти, но е и идеална рекламна среда.
Затвори
Прилагане на филтър

Текстилните чанти са идеално рекламно средство

Търсите ли торбички, които могат да бъдат отпечатани индивидуално? Универсалният рекламен носител трябва да се отличава по своя цвят, дизайн и текстура. Размерът, материалът и функционалността също са важни критерии за избор на желаната чанта. Моделите, предлагани в нашия онлайн магазин, се характеризират със своята универсалност и възможност за добавяне на лого и текст по желание. Разгледайте нашата гама от чанти и изберете модела, който най-добре представя Вашата компания.
 

С чанта заявявате присъствието си на пазара

Независимо дали търсите класически памучни чанти с опция за печат или висококачествена, по-здрава, но и по-тежка чанта за пазаруване с дълги дръжки, тук ще намерите голямо разнообразие от торбички за най-различни приложения. Моделите обикновено се предлагат в много различни цветове, за да можете да направите допълнителен творчески подбор. След като направите избор, изберете желания брой артикули и ще видите единичната цена, с която можете да изчислите цялата поръчка. Чантата от PP нетъкан материал „Lisboa“ например се предлага в единадесет различни цветови комбинации - със сигурност ще откриете желания от Вас цвят. Или можете да изберете памучната чанта „New York“ - бутикова чанта със заоблено дъно и две дълги дръжки.
 

Рекламни чанти с индивидуален печат

Възползвайте се от многобройните възможности на чантите като рекламен носител. С подходящата чанта не само улеснявате клиентите си да транспортират Вашите продукти, но и като специални промоционални артикули те предлагат на клиентите много практични предимства и често се използват за дълъг период от време. Брандираните чанти имат висока разпознаваемост, положителен рекламен ефект и са много популярни. Използвайте възможността да ни изпратите своя индивидуален мотив за печат с Вашето лого или промоционален слоган. Това е инвестиция във Вашата компания, която се изплаща в дългосрочен план. Заявете присъствието си с индивидуално отпечатана чанта - ще се радваме да Ви посъветваме подробно за всички опции. Независимо дали става въпрос за памучна или PP нетъкана торба - съществува подходяща чанта за всяка употреба.
Затвори менюто
Нагоре