Текстилни рамки и стреч рамки със или без осветление

Текстилните и стреч рамки се използват за висококачествена, мащабна реклама и информация. Различните системи за банер реклама поставят Вашето рекламно съдържание в светлината на прожекторите на различни места. Както на закрито, така и на открито, стреч рамките позволяват да използвате напълно потенциала на Вашето промоционално съдържание.

Топселъри при текстилните стреч рамки

category banner Indoor systems
В закрити помещения се използват неосветени и осветени текстилни рамки за ефективно поставяне на реклама. Рамките обикновено се състоят от обикновена алуминиева рамка, която е снабдена с жлеб. Банерът се закрепва в този жлеб и така се показва опънат и с високо качество. Независимо дали свободностоящи, за стенен монтаж или окачени, стреч рамките оставят впечатление у клиенти и посетители.

Рамки без осветление

Текстилните стреч рамки се използват за мащабна и впечатляваща реклама. Висококачествените отпечатани текстилни банери са перфектно опънати и презентирани от тези рамки. В точката на продажба, в офиси и много други зони, те служат заа привличане на вниманието. Можете да използвате това ефективно за насърчаване на продажбите и брандиране, като ги оборудвате с атрактивен банер.

Осветени рамки

Докато неосветените рамки привличат вниманието само на дневна светлина, осветените рамки могат да се използват денонощно. С помощта на LED модули Вашите рекламни банери са равномерно осветени. Светещият ефект привлича вниманието към Вашето рекламно послание, особено в тъмните зимни месеци. Освен това осветената стена може да допринесе за атмосферата на помещението като допълнителен източник на светлина.
Catagory Outdoor systems COM
Предмството на външната реклама е големия брой потенциални клиенти, които могат да бъдат адресирани с добре позиционирана реклама. В областта на външната реклама текстилните рамки са популярен рекламен носител. Те служат за предизвикване на интерес в пешеходни зони, на улицата или на събития на открито.

Поради метеорологичните условия, нашите външни системи трябва да отговарят на специални изисквания. Представените по-долу модели за външна употреба отговарят на изискванията за дългосрочна употреба на открито. Можете също да избирате между осветени и неосветени модели.

Банери с цифров печат за неосветени рамки

Открийте нашите висококачествени банери за неосветена текстилна стреч рамка. Ще се радваме да предоставим дигитално отпечатаните банери с желан от Вас мотив. Преди банера да бъде отпечатан, Вашите файлове за печат се проверяват от нас, за да гарантираме отличен резултат. Като алтернатива можем да предложим и създаване на дизайна вместо Вас.

Банер с цифров печат за рамки с подсветка

Ще получите съответните цифрово отпечатани банери за Вашите осветени рамки директно с избрания модел. Съответният банер за едностранна или двустранна LED рамка допринася за хомогенното осветяване на Вашите мотиви. За едностранни рамки, например, банер с блокиращ светлината гръб гарантира, че осветеността не се губи отзад и че пълната осветеност е фокусирана върху едностранното представяне.

Допълнителни аксесоари за стреч рамки

В допълнение към нашата гама от текстилни рамки, ние предлагаме голям брой аксесоари в нашия онлайн магазин. Освен висококачествен банер, има и други артикули за декорация на Вашия продукт.
Затвори менюто
Нагоре