Landingpagebanner_PET_Scannerschienen_DE_neutral

Ценови шини от PET

Универсалните ценови шини за рафт могат да се използват за етикетиране в магазина или в склада. Поставени директно под продукта, клиентите и служителите получават най-важната информация с един бърз поглед. Нашата продуктова гама включва ценови шини за различни видове рафтове и индивидуални приложения. Разширяваме нашата съществуваща гама от ценови шини, за да включим материала PET. В момента гамата е в процес на изграждане, но скоро ще можем да Ви покажем първите варианти.

Първите ни модели от PET гамата

Ценовата шина "DBRU" е първата шина в нашата гама, изработена от PET материал . Има класически вид и е ясно видима за клиента. Този модел шини се предлага в 3 различни височини на вложките (30 мм, 39 мм, 52 мм), както и прозрачен или с бял гръб. Шината се доставя с лепяща лента за дълготрайно закрепване. Изберете между стандартна, разпенена и текстилна лепенка. Предимството на PET материала е неговата висока UV защита, което прави ценовите шини особено издръжливи. Силно прозрачното покритие осигурява ясна видимост на ценовите етикети в дългосрочен план.

ценова шина "DBRU"

 
Scannerschiene DBRU
Scannerschiene GS
Друга ценова шина от нашата PET гама е модела "GS". Тази шина е снабдена със стандартна лепенка и се прикрепя отзад под друга ценова шина на рафта, като по този начин разширява или удвоява зоната за етикетиране на цените. Ценовата шина може също да бъде прикрепена към задната част на рафта. Тази релса има и допълнителна характеристика - може да се завърта. Тази версия се предлага с 3 различни височини на вложките (39 мм, 52 мм, 60 мм), напълно прозрачна или с бял гръб. По желание релсата може да бъде оборудвана и с разпенена лепенка. Общото между шините, изработени от PET материал, е високата UV защита и прозрачност.

ценова шина "GS"
 
Предлагаме PET като допълнителен материал в допълнение към класическите ценови шини за рафтове. Това ни позволява да покрием широк спектър от търсене на ценови шини за различни видове рафтове и от различни материали. С разширяването на нашата продуктова гама ние увеличаваме производствените си възможности и Ви позволяваме да избирате от разнообразни висококачествени материали. С разширяването на асортимента се стремим да предложим на всеки клиент точния профил за неговата област на приложение. Интересувате ли се от други дизайни? Моля, изпратете ни Вашето запитване.

Имате ли въпроси относно нашите ценови шини?

Свържете се с нас!
Тел: +359 29037 542
Имейл: info@vkf-renzel.bg

форма за контакти >>
Затвори менюто
Нагоре