19-27-01_1740x600_pt Стоковите изтласквачи Twin-Pusher избутват Вашите продукти в предната част на рафта - подредено и равномерно. 
Затвори
Филтриране и сортиране

Най-важното за Twin-Pusher

  •         система за изтласкване на стоки, особено подходяща за кръгли опаковки
  •         без странично разместване на продуктите
  •         постоянно захранване с продукти
  •         Twin-Pusher може да се комбинира за тесни и широки продукти

Пушери за кръгли опаковки

Twin-Pusher е оптималната система за изтласкване за кръгли продукти като напитки, кутии с подправки, шампоани, кремове и дезодоранти. При конвенционалните пушери кръглите опаковки често не остават във водача по време на подаването и се изтласкват встрани, размествайки рафтовия разделител. Twin-Pusher елиминира точно този проблем, тъй като разделителят е здраво свързан с пушера и задържа продукта във водача. Резултатът е подреден и равномерно разделен рафт със стоки, който отговаря на високите изисквания на клиентите.

Тесните опаковки като кенчета за напитки или широки бутилки шампоан могат да бъдат изтласкани със системата Twin-Pusher. Отделните Twin-Pusher могат да бъдат свързани към универсалния адаптер за създаване на по-широка подаваща повърхност. Определяте сами размера на отделението. Следователно Twin-Pusher може да се използва за почти всеки продукт в хранително-вкусовия сектор.
Затвори менюто
Нагоре