Уоблерите и рекламните табелки за рафт са два отлични артикула, чрез които да привлечете вниманието към своя продукт. Те отличават Вашите оферти от всички останали и стимулират покупателния импулс в точката на продажба - POS.

Затвори
Филтриране и сортиране

Семпла, но ефективна реклама

Уоблерите са семпъл, но ефективен начин за насърчаване на продажбите в магазина. Те привличат погледа на клиента към актуалните цени, оферти и намаления на рафта. Дори най-малкият полъх на въздуха кара уоблерите да се движат, което от своя страна насочва вниманието на клиентите към рекламираните стоки.

Малките табелки за насърчаване на продажбите могат лесно да бъдат прикрепени към рафта на всяка височина. За още по-голяма гъвкавост има избор от различни приставки. Един вариант за закачане на уоблерите е с лепенка към ценовата шина. Различните щипки и клипсове също гарантират оптимално задържане върху рафта.

Уоблерите се предлагат в различни дължини и материали. Освен алуминия, твърдото PVC също е предпочитан материал. И двата материала предотвратяват бързото „откачане“ на регал стоперите и осигуряват дълготраен и сигурен захват.

Високо качество на печат

За привлекателен външен вид на рафтовете предлагаме уоблери в различни форми и цветове.

Освен стандартните кръгли и квадратни уоблери по заявка могат да бъдат предложени и други необичайни форми, благодарение на вътрешното ни производство.

Произвеждаме и уоблери във формата на бирени бутилки, пакети картофен чипс или други опаковки.
Shelf wobblers available in different shapes
Съответната форма на уоблера може да бъде допълнена с висококачествен печат. Споделете ни Вашите идеи и ние ще изготвим файл за печат или ни изпратете готовите си файлове, които ние ще отпечатаме с високо качество чрез дигитален печат.

Снимките, използвани в магазина, представляват мостри и примери, които могат да бъдат адаптирани и променени по много начини. Ако имате въпроси относно различните регал стопери, ще се радваме да Ви посъветваме.

 

Привлечете погледите към Вашия продукт

Ако искате да отличите Вашия продукт, да привлечете вниманието към специална нова оферта, вкус или сезонен артикул или пък искате да рекламирате промо игра по привличащ вниманието начин, заложете на тези регал стопери. Уоблерите могат да се позиционират на различни височини, за да се постигне максимален рекламен ефект.

Използвайте ефективните уоблери за рафт за Вашата промоция сега. Оптимално съобразени с Вашите нужди, уоблерите могат лесно да се прикрепят към рафта. Ще се радваме да Ви помогнем при избора и дизайна на идеалния рафтов уоблер.
Затвори менюто
Нагоре