С правилното витринно табло можете ефективно да представите информацията си. Нашата гама включва витрини с осветление, както и устойчиви на атмосферни влияния табла за външна употреба. Тях може да видите в почти всеки магазин или обществена сграда. Подходящи са за много различни цели.
Затвори
Филтриране и сортиране

Области на приложение на витринните табла

Витринните табла имат широко приложение, например за публикуване на менютата на ресторантите, за показване на работното време на магазините и търговските центрове и други важни съобщения от различни служби.

Важното е стабилната конструкция и бързото отваряне и затваряне на заключващите се модели.
 

Перфектната зона за информация и оферти

С нашите разнообразни модели ние Ви помагаме ефективно да популяризирате важна информация и оферти. Разберете какви дизайни, версии и формати предлагаме. Налична е също и широка гама от аксесоари за витрини.

Търсите класическо витринно табло за външната си реклама, за окачване или на стойка? Ако сте например училище или детска градина бихте искали привлекателна рекламна витрина, напр. във формата на дърво, бухал или делфин?

Или пък Ви трябва осветена витрина с LED за външната зона? В нашия онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие от модели, размери и дизайни, така че Вашето табло да пасне идеално на околната среда.

Нашите препоръки

Таблата за употреба на открито са устойчиви на атмосферни влияния и са идеално пригодени за използване навън. Те се използват главно от ресторанти и обществени институции. За публично достъпните витрини е важно да могат да се заключват.

Допълнителното осветление презентира атрактивно менюто на ресторантите в тъмните вечерни часове. Препоръчва се и използването на защитно стъкло ESG. По този начин можете да сте сигурни, че информацията Ви ще остане на място, а таблото ще ползвате дълго.

Огнеупорните витрини съгласно клас на противопожарна защита B1 са подходящи за вътрешна употреба. Такъв тип табла се използват в различни компании, хотели, обществени институции и ресторанти.
staenderpaar-fuer-schaukasten

Икономични модели

Витринното табло „SC XC“ е много достъпен вариант. Разделенията варират от 1 x DIN A4 до 12 x DIN A4. Задната стена е магнитна или снабдена с корк за закрепване на информация.

Най-продаван е моделът “Economy”. Той е устойчив на атмосферни влияния и по избор се предлага с осветление. Разделенията са до 27 x A4. Предният прозорец е със защитно стъкло ESG и много добро съотношение цена-качество.

Витринните табла са особено ефективни за излагане на продукти. Тези варианти се ползват в магазините.

Идеален начин да покажете посланието си

Можете също така да използвате витринно табло, за да представите офертите си по ясно видим начин. Публикувайки информация, ще привлечете вниманието на посетители и клиенти.

За да направите това, изберете от нашата богата гама от онлайн оферти. Изберете витрината, която най-добре отговаря на Вас и Вашата компания.
Затвори менюто
Нагоре