Звукоизолираща текстилна рамка „Desk“

Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • предлага уединение и звукоизолация в едно
  • по-добра акустика във Вашия офис
  • B1 сертификат и 100% рециклируем акустичен материал, обвит в текстилни банери
  • лесно и гъвкаво закрепване и смяна на мотивите
  • бърз монтаж със скоби за бюро
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

Звукоизолиращата текстилна рамка „Desk“ съчетава визуална и звукова защита в един продукт и по този начин предлага ефективно решение за Вашето работно място. Звукоизолиращият материал осигурява подобрена акустика, което допринася за по-приятна работна среда.
Същевременно текстилната рамка разграничава работните зони и по този начин създава нови пространства за необезпокоявана работа.

Изделието е изработено от сертифициран по В1 и 100% рециклируем акустичен материал, който е обвит в два текстилни банера с възможност за индивидуално отпечатване. Банерите са лесни за сглобяване. Те просто се притискат в жлеба на алуминиевата стреч рамка отпред и отзад с помощта на пришития пластмасов кант. Това позволява бърза и гъвкава смяна на мотивите. При поискване можем да доставим банерите директно с желания от Вас печат!

Акустичната рамка се закрепва с включените в доставката скоби за бюро. Те се завинтват в долния жлеб на рамката и се закрепват към бюрото с помощта на винт.

Насладете се на приятна работна атмосфера с акустичната стреч рамка „Desk“. Позволете ни да Ви убедим в многостранните ѝ възможности и да проектираме офиса Ви според Вашите идеи.

Вариации

Вариации Версия Номер на продукта Артикулен номер Цена
без цифрово отпечатан банер без цифрово отпечатан банер 15.0219.259 660,00 лв* Виж продукта »
вкл. 2 банера с цифров печат вкл. 2 банера с цифров печат 15.0219.260 720,00 лв* Виж продукта »
Затвори менюто
Нагоре