Затвори
Филтриране и сортиране

Изложете, информирайте и рекламирайте атрактивно

Искате да се представите по възможно най-добрия начин? Това включва правилното и привлекателно показване на печатни медии - било то информативни, рекламни или с друг характер. Свободностоящите стойки гарантират, че Вашето съдържание е представено по атрактивен начин. Те могат да бъдат разположени гъвкаво в търговската зала, на изложбения щанд или на рецепцията.

Свободностоящите дисплеи се препоръчват поради лесното им разположение. Използват се навсякъде, където искате да рекламирате и информирате. Със своя бърз монтаж и висока стабилност, те са подходящи както за продължителна употреба, така и за спонтанни, кратки приложения.

Това позволява да привлечете вниманието към информация, оферти или конкретни ситуации по привлекателен начин дори и в кратки срокове. Различните стойки гарантират, че информационните носители се възприемат по-ясно. Минувачите и клиентите се насочват към известието на оптималната зрителна височина.

Вътре в стойките и инфо дисплеите има място за съдържание с различни размери. Класическите формати като A4, A3 или дори A1 се поставят лесно. Има и място за няколко вложки едновременно за по-изчерпателна презентация.

Вложките се сменят лесно на различните дисплеи, като по този начин са възможни краткосрочни промени или адаптации в най-кратки срокове. Съответният профил задържа вложките на място и в същото време ги защитава от външни влияния като мръсотия.

 

Привлечете вниманието на клиентите

С нашите плакатни стойки и инфо дисплеи можете да проектирате Вашите бизнес помещения по удобен за клиентите и насърчаващ продажбите начин. Техният атрактивен дизайн предизвиква интерес и представя професионално Вашата фирма.

Независимо дали ще се ползва като указателна табела във входните зони, за описания на продукти на търговски панаири, за маркиране на цените в шоурума или като информационно табло на събития, подходящата стойка ще информира Вашите клиенти, посетители и гости.
Свободностоящи стойки за плакати
В сравнение с конвенционалните джобове за плакати или самозалепващи се фолиа, стойките обикновено привличат повече внимание. Разположени подходящо, стойките са директно на пътя на клиента или минувача. Клиентът се сблъсква директно с посланието на вложката. Това води до ефективно показване на информация, реклама или цени.

Но как да намерите подходящия модел за Вашата област? Рекламните стойки се използват навсякъде. Те са основни елементи на магазинното и бизнес оборудване и важна част от насърчаването на продажбите. Поради различни характеристики, свободностоящите стойки са повече или по-малко препоръчителни за Вашия бизнес.

Търсите модел само за вътрешна употреба? Стойките могат да привлекат вниманието не само в шоурума. На открито A-бордовете могат да заинтригуват голям брой хора.

Освен мащабната реклама, двустранната презентация може да привлече вниманието на няколко клиента едновременно. Допълнителен интерес може да предизвика и осветлението. Стойките с LED подсветка презентират съдържанието по висококачествен начин. Различните информационни щандове могат да се използват за мащабна реклама или да показват няколко вложки едновременно.

Различните версии на свободностоящи стойки осигуряват на Вашите плакати допълнителен интерес от клиенти и посетители. Подходящи са както за адресиране на определена група, така и за масов маркетинг.
 

Широка гама продукти за различни приложения

Нашата продуктова гама предоставя богат избор от артикули за насърчаване на продажбите. В допълнение към класическите стойки за плакати, стойки с голям капацитет и рекламни колони, ще откриете и стативи с красив дизайн. Гамата ни предлага безброй дизайни и възможности за представяне.

Стойките за плакати могат да се използват за всякакви цели. Те могат бързо да бъдат оборудвани с нови плакати и служат оптимално като указателни табели, информационни табели или рекламни медии. Съдържанието се показва оптимално в различни ориентации.

Нашите стойки с голям капацитет са особено подходящи за агенции за недвижими имоти и туристически агенции. С до 20 джоба могат да се рекламират голям брой различни съдържания. Дисплеите със сребристо анодизирана повърхност се вписват безпроблемно във всеки интериор.

Класическите формати плакати намират място в много от свободностоящите стойки. Въпреки това, стойките за постери и A-бордовете са най-подходящи за това. На открити площи можете също да използвате тротоарни табели и ветроустойчиви плакатни стойки WindSign като външна реклама.

Подходящи за използване на открито са и плакатните стойки за палета. Стойката може да се прикрепи директно към палето и следователно се намира в непосредствена близост до продукта. Така стойките спомагат за атрактивно етикетиране на цените.

Докато споменатите дотук плакатни стойки предлагат място за плакати, стативите са за индивидуален дизайн. Черните дъски на стативите могат да бъдат надписани с тебеширени маркери. Благодарение на лесното почистване на дъските, те могат бързо да се надпишат с ново съдържание или оферти.

Стативите се предлагат в различни размери и на тях могат да се поставят дъски от дърво или пластмаса. Те често се използват на открито за показване на дневното меню. Този тип стойка означава преди всичко естествена презентация и свободен дизайн.
 

Плакатни стойки по поръчка

Ние сме производители на различни плакатни стойки и можем да предложим печат според Вашите желания. Печатът върху хедъра или рамката на стойката осигурява допълнителна идентификация с Вашата компания. Възможно е да се отпечатат имена, лога, цветове или друго.

Допълнителна модификация може да бъде реализирана с аксесоари като поставки за брошури и джобове за вложки, които ще направят Вашето рекламно присъствие пълно. В допълнение към изложените реклами или съобщения могат да се рекламират листовки.

Така давате на минувачите нещо, което да вземат със себе си на път, което ще им напомня за Вашата компания. Самозалепващите се куки могат да се използват за предлагане на продукти, подаръци или хигиенни артикули. Освен това стойките могат да бъдат разширени с допълнителни рекламни пространства като банери, снап рамки и др.

Фолиа, основи и резервни части се предлагат като допълнения към основното оборудване на Вашия свободностоящ дисплей. Фолиата в подходящ формат гарантират защитата на Вашите вложки. С допълнителни базови плочи можете да оборудвате перфектно своя инфо дисплей.

Свържете се с нас, ако желаете да персонализирате Вашите плакатни стойки. С обширни аксесоари и висококачествени опции за печат, ние сме винаги на разположение.
Затвори менюто
Нагоре