Представете Вашите рекламни банери перфектно опънати с помощта на алуминиевите релсови системи.

Банерите или брезентите се вкарват странично в релсите. Когато избирате подходящата релса, можете да избирате между плоски, кръгли или извити профили. Окачете Вашите банери от тавана или ги закачете на стената със скоби.

Открийте различните релсови системи за висококачествено представяне на Вашите рекламни банери. Създайте уникално представяне като използвате отделните компоненти!
Kederschienensystem Spider-Wall als Stecksystem verfügbar
Затвори
Филтриране и сортиране

Разтегателен механизъм за банери, брезенти или шатри

Искате ли да представите Вашите брезенти, банери или други рекламни материали без гънки? Механизмът на релсите е идеалното решение за опъване на реклами! Сменяйте банерите бързо и удобно, за да рекламирате професионално. Алуминиевите релси представляват гъвкава банер рамка, която е подходяща за различни места на употреба.
Aluminum Keder Rail System with Ceiling Bracket
Основата на релсовите системи е канта по ръба на банерите. Той е направен от перлички, които обикновено са кръгли. Специалният шев допълнително осигурява сигурно захващане.

Мънистата и шевът обикновено са изработени от полиестер или кожа. С помощта на шева кантът се съединява плътно с материала на брезента или банера. Веднъж монтиран, рекламният носител се вкарва в релсата с помощта на канта. Използвайки тази система, разпъването на рекламен банер е повече от лесно!

Открийте банер релси от анодизиран алуминий и други аксесоари

Този механизъм е идеален не само за малки, но и за големи брезенти. Рамковата система за банери е специално проектирана за чест монтаж и демонтаж. Дори и при редовна смяна на рекламното съдържание почти няма протриване. Системата от алуминиеви релси е идеална мобилна банер рамка.

В нашата гама ще намерите различни алуминиеви релси и всички аксесоари. Искате ли специфична повърхност? С каква ширина трябва да бъде профилът и трябва да е крива или права шина? Нашата продуктова гама включва различни алуминиеви профили - кръгли, плоски или извити.

В зависимост от артикула релсите са подходящи за различни диаметри на уплътнението. Перфектното съвпадение на кант и релса ще осигури идеално опъване. Освен това има релси, предназначени за поставяне на стената, с множество канали или със специален профил. Ние ще изрежем дължината на профила на желаната релса според Вашите нужди.
Aluminium Kederschiene Ansicht Profil

Компоненти на алуминиевата релса

  1. Канал
  2. Съвпада с ширината на канта
  3. Ширина на профила на релсата
  4. Задържащ канал за скрит монтаж
  5. Канал за канта
  6. Отвор за шева

Изберете правилния профил за Вашата релса

Имате ли нужда от няколко канала? Изберете между двойни или единични алуминиеви релси. Подходящите аксесоари са персонализирани за конкретната релса. Така можете да проектирате професионално своята презентация.

Изберете подходящите капачки, болтове и конектори. В зависимост от мястото на употреба са подходящи различни релси. Нашите стенни релси се предлагат с един или два канала. Подходящи са за закрепване на един банер или свързване на два различни банера.

Използвайте нашите плоски профили, изработени от алуминий, за да окачите Вашите банери и брезенти. Релсата има един канал за фиксиране на рекламния материал и един за самата релса.

По желание можете също да изберете кръгла релса с подходяща капачка. Извитата релса е подходяща за представяне на банери в кръгли конструкции. Изберете правилния профил и предпочитан монтаж сега.
 

Монтаж

Монтаж на таван:

С таванни държачи, кабелни системи или куки, алуминиевите шини могат да бъдат фиксирани към тавана. Използвайки крепежните елементи и различните алуминиеви профили, можете да създадете атрактивни таванни рекламни системи. Дори и от разстояние, хората ще забележат Вашата реклама чрез ефектното закрепване към тавана.

Монтаж на стена:

С монтаж на стена, освен всичко друго, имате свободен избор при позициониране. Поставете релсата на желаната височина и използвайте дистанционери, за да помогнете за преодоляване на первазите на прозореца и др. Куките или винтовете също са популярен инструмент за стенен монтаж.

Закрепване към пода:

Монтирайте релсовите системи към пода, като използвате различни видове крепежни елементи. Изберете подови холдери, фиксиращи скоби или основа за Вашата алуминиева релса. Като обикновен подов дисплей, релсите представят Вашата реклама на клиенти и посетители на нивото на очите им.

Алуминиева релса за Вашата реклама

Нашите алуминиеви релси са не само лесни за боравене, но и предлагат гъвкава употреба. Те са перфектен избор за изложения, рекламни технологии или конструкции. Използват се не само самостоятелно, но често и в комбинация с напречни релси или други дисплеи. В алуминиевите релси могат да се поставят брезенти, банери или плат с подходящ кант по ръбовете.

С помощта на фланец, капси и други инструменти системата се адаптира към Вашите изисквания, банери или място на употреба. Релсите са лесни за повторна употреба и могат бързо да бъдат прибрани. Тези и много други предимства са причината за голямата популярност на тези системи.

В нашата гама ще намерите не само отделни компоненти, но и цели системи. Открийте ефективната презентация с релсови системи. Изберете плоска, извита или кръгла релса!
Затвори менюто
Нагоре