Затвори
Филтриране и сортиране

Цифрова реклама Digital signage


Терминът "digital signage" ("цифрови означения") се отнася до използването на различни монитори в обществените пространства. Техническата реализация обикновено се извършва чрез големи екрани и проектори. Цифровото обозначение се използва главно на силно посещавани места като обществени площади, железопътни гари или летища.

Освен това мониторите могат да се използват и в магазини за допълнителна информация или за рекламни цели. Добро приложение например би било монитор в книжарница на ЖП гара, който редува информация за текущо разписание, новини и реклами на бестселъри.

Основно предимство на цифровото обозначение е неговата гъвкавост: показаното съдържание може да се обнови или адаптира по всяко време. Различни реклами могат да се показват по различно време, съобразени с желаната целева група. Например на летището може да показвате туристически реклами или оферти, които отговарят на нуждите на пътуващите по работа. Ако е необходимо, същият монитор може да се използва и като указателна табела или за информация за закъсняващи полети.
21-20-01_de_1740x600

Дигитализирайте Вашето рекламно съобщение


привлечете вниманието на Вашите клиенти!

Какво е Digital Signage?

Digital signage често се използва като синоним на използването на мултимедия в точката на продажба (POS). Общият термин обаче включва и областите на електронни табели, цифрови знаци и мащабни прожекции. Фокусът на цифровото обозначение е върху работата в мрежа, за да се показва информация или реклама децентрализирано, например на екрани, под централно управление.

В този контекст често се използват термините електронно насърчаване на продажбите и дигитална реклама.

Електронното насърчаване на продажбите включва всички мерки в търговската зона, които се предприемат с помощта на мултимедийни устройства за увеличаване на продажбите (екрани, компютри, озвучителни системи). Тук границите с популярните категории продукти за насърчаване на продажбите като светещи рекламипрожектори и LED технология се сливат. Популярна комбинация е цифрови дисплеи със стойки за брошури.

Цифровата реклама включва не само посочените тук дейности, но и всички видове мултимедийна реклама.

Предимства на дигиталните дисплеи и реклама

  • Предлага обширна допълнителна информация под формата на видео или изображение
  • Взаимодействие с клиенти и заинтересовани страни под формата на сензорни екрани
  • Бърз обмен на информация
  • Цялостно и едновременно разпространение на съдържание
  • Развлечение
С помощта на дисплеите можете да предоставите на клиентите си обширна допълнителна информация. Пуснете презентация на Вашата компания в зоната на рецепцията или видео на продукта си на търговския панаир. Защото, както всички знаем, снимките казват повече от хиляда думи.

Със сензорните екрани можете да взаимодействате с Вашите клиенти. На тях операторът извиква информация, която представлява интерес, като дигитален продуктов каталог или различни инструменти. Информацията се променя за секунди и се контролира едновременно и централно. Това обикновено изисква само натискане на бутон.

Големите екрани са особено популярни в чакални. В медицинските центрове пациентите могат да прекарат по-приятно времето за чакане. В търговските центрове пък информират минувачите за предстоящи събития и забавляват с видеоклипове.
 

Вашето навлизане в дигиталния свят

Ние ще Ви консултираме при избора на подходяща визуална концепция за навлизане в цифровата комуникация. Нашите мултимедийни продукти варират от дигитални POS рамки за търговския рафт до интерактивни информационни терминали, управлявани със сензорен екран. В допълнение към многостранните възможности за приложение, ние обръщаме специално внимание на индивидуалния дизайн.


Цифрови екрани - Вашите съвременни комуникационни инструменти

Търсите ли концепции за дигитализация, които поддържат комуникацията с Вашите служители и клиенти по иновативен и ориентиран към бъдещето начин? Фокусирате ли се върху цифрови информационни екрани, които насърчават диалога и взаимодействието и които бързо привличат вниманието на посетителите? С голямото разнообразие от медийни продукти за цифрово обозначение имате на разположение висококачествени технологии, с които можете да достигнете до Вашата целева група по-бързо и по-ефективно.

Решенията за цифрово обозначение в нашия онлайн магазин помагат да реализирате най-важните си бизнес цели. Освен това подпомагат продажбите по ефективен, иновативен и привличащ вниманието начин. Разпространете съобщенията си цифрово с помощта на сензорни екрани, мултимедийни плейъри, дигитални дисплеи или дори POS таблети. Покажете, че сте в крак с времето и съвременните технологии - развитие, което не бива да пропускате и което е особено ценено от Вашата целева група.
flashmovie-pro-infowall-ng-ii-18823-2

Дигиталните дисплеи и реклама предават Вашето съобщение перфектно

В днешно време системите за цифрово обозначение се използват за цифрова комуникация и привличане на вниманието напр. в търговски центрове, на търговски панаири и събития, но също и в хотели, центрове за обучение и магазини навсякъде в Европа. Предайте своето съобщение с нашите модерни рекламни дисплеи, специализиран софтуер и дигитални дисплеи за вътрешна и външна употреба.

Грабнете вниманието с инфо стойка. В голямо разнообразие от форми, дизайни и с множество функции, тези цифрови продукти бързо привличат вниманието в точката на продажба. Цифровият инфо дисплей POS.movie Infopoint „Eco 14" е гъвкав информационен терминал. С 13,3-инчовия мултитъч компютър с операционна система Android и мощен процесор имате безброй възможности за приложение.

Медийните плейъри със или без сензор за движение също са много популярни във фирмени помещения, на търговски панаири и събития.

Например FLASH.movie PRO съчетава всички изисквания за съвременен медиен плейър. Може да се използва в портретен или пейзажен формат. Плейърът разполага с практични опции като плейлисти, удобна функция за контрол на времето и автоматично импортиране на нови файлове през USB и WLAN.

 

Винаги в крак с времето

Вие също можете да разчитате на модерна комуникация с цифрови решения. Със съвременните дисплеи и таблети предавате информация на клиентите си по привлекателен и целенасочен начин.

Клиентите със сигурност ще бъдат ентусиазирани от Вашите продукти и услуги с помощта на модерната, иновативна технология за цифрово обозначение. Възползвайте се от тази възможност и превърнете съобщенията си в истински преживявания, които ще вдъхновят служители, партньори и клиенти.

Индивидуални цифрови решения

Като експерт в насърчаването на продажбите, ние предлагаме индивидуални решения по поръчка в допълнение към богат избор от дисплеи. С нашите собствени производствени възможности в конструирането на презентационни дисплеи почти всички идеи могат да бъдат реализирани чрез изработка на стойки за монитори в индивидуални форми, както и печат върху тела и рамки.

Свържете се с нас! Ще се радваме да Ви помогнем.
Затвори менюто
Нагоре