С гамата ни от дигитални рекламни и инфо дисплеи имате възможност да предоставите на Вашите клиенти информация по висококачествен и ефективен начин. Цифровите дисплеи се радват на особено внимание от минувачите. Освен потенциала на мониторите по отношение на предаването на информация, те могат да се използват и за рекламни цели.
Затвори
Филтриране и сортиране

Идеални за използване в точката на продажба 

Дигиталните рекламни дисплеи възпроизвеждат съдържание бързо и позволяват мигновена актуализация. Те придават съвременен и модерен вид на мястото на продажба. С ефективно разположен екран, опциите за трансфер на информация и реклама могат да бъдат идеално оползотворени.

В точката на продажба е важно да се намери подходящата среда за ефективно предаване на информация. В сравнение с аналоговите медии като рамки за плакати дигиталните рекламни дисплеи се радват на повече внимание. Съдържанието се възпроизвежда от съответния екран с най-добро качество и оптимална яркост. Това гарантира перфектно рекламно присъствие.

Но как се качват снимки, видеоклипове и изображения на дисплея? Файлове с различни формати могат да се качат чрез USB, HDMI вход, Micro USB и други носители. Веднага след като съдържанието се съхрани на избрания носител, просто включете носителя в съответния слот на дисплея.

След това файловете могат да се възпроизвеждат директно. Лесният и бърз трансфер на съдържание прави тези цифрови рекламни дисплеи толкова привлекателни. С тях можете да адаптирате рекламата си към конкретна ситуация или да предавате информация в точно определено време.

Нямате време в настоящата ситуация да създавате привлекателно цифрово съдържание? В нашия онлайн магазин ще намерите различни графични материали за спазване на минимално разстояние, дезинфекция и хигиенна защита, като безплатни PDF-и за изтегляне.

 

Дигитални реклами на подходящ дисплей

Цифровите дисплеи могат да се използват навсякъде за максимално оползотворяване на техния рекламен потенциал. Монитори с различни размери могат да бъдат поставени на различни места в магазини, на рецепция, в офиси или учебни заведения. Има дисплеи за дългосрочна стационарна употреба или мобилни.
Мобилните цифрови рекламни дисплеи позволяват бърза смяна на местоположението. Тези мобилни монитори обикновено са озаглавени като дигитални стопери или А-бордове. Те са лесни за преместване благодарение на функцията за сгъване или просто с помощта на колела.

По-взискателни за поставяне, но изключително ефектни са мониторите за витрина. Тези POS дисплеи могат да бъдат окачени от тавана на витрини, магазини или офиси.
Mobiler POS Bildschirm mit Rollen
Преминете от аналогово към цифрово съдържание. С различните рекламни дисплеи можете да се обърнете към още повече клиенти в точката на продажба. Мониторите Ви помагат както за по-ефективното поднасяне на информация, така и за рекламиране в различни файлови формати.

Изберете сега правилния артикул за Вашата точка на продажба и се възползвайте от възможностите за цифрово насърчаване на продажбите. Ще се радваме да отговорим на всякакви допълнителни въпроси - свържете се с нас.
Затвори менюто
Нагоре