Монтажните елементи се използват за лесно закрепване на указателни и фирмени табели към стената. Нашите семпли и висококачествени комплекти и дистанционери поставят акцента върху Вашите табели. Подходящи са за табели с различен вид и текстура. Изберете правилните крепежни елементи сега.
Затвори
Филтриране и сортиране

Подходящи за табели от всякакъв вид

Фирмените и указателни табели често са част от облика на една компания. Ясните знаци правят добро впечатление на клиенти, посетители и бизнес партньори. Те помагат за ориентацията за вътрешни и външни посетители и могат да станат декоративна част от фирменото или офис оборудване.

За атрактивни униформени табели са необходими и съответните крепежни елементи. Те осигуряват стабилно задържане и правилно поставяне, но играят роля и за външния вид и усещането на табелите. Поради тази причина трябва да изберете вниманително правилните дистанционери.
Различни табели се използват за обозначаване на офиси, конферентни зали, хотели или кабинети. Особено популярни са табелите, изработени от стъкло или плексиглас. Този тип табели за врати имат особено висококачествен вид и могат да бъдат отпечатани. Прозрачността на материала създава ефект, сякаш тези табели са осветени отзад.

Табелите за врати, изработени от стъкло, плексиглас или други панелни материали, могат да бъдат атрактивно поставени на стената с нашите дистанционери. Висококачественият вид на табелите с различни дебелини на панела се допълва от избора на крепежни елементи. Подходящите дистанционери за стенни табели гарантират, наред с други неща, че светлината пада зад табелата. Особено при полупрозрачните материали, това позволява надписите да бъдат представени под специална светлина.
Glass door sign with sign standoffs for the wall

Лесно поставяне на табели с дистанционери

Ако не искате сложен и бавен монтаж на табелите, но в същото време бихте искали ексклузивен вид на табелите във Вашата компания, вижте нашите комплекти дистанционери. С дистанционерите стенният монтаж на табелите става бързо и лесно. В същото време дистанционерите гарантират визуално привлекателно решение.

В зависимост от размера на табелата или Вашите предпочитания, можете да определите необходимия брой крепежни комплекти. Препоръчваме монтаж във всеки ъгъл на съответната табела. Комплектите се доставят с четири дистанционера, както и необходимите крепежни елементи.

Когато избирате правилния комплект, можете да избирате и от различни материали. Имате избор между дистанционери за табели, изработени от алуминий, неръждаема стомана, пластмаса или месинг. Освен това е от решаващо значение да изберете правилните дистанционери за съответната дебелина на панела. Повечето крепежни елементи могат да се използват за различни дебелини на материала.

След като получите дистанционерите, можете да насочите вниманието си към монтирането. Първо изберете подходящата позиция и височина за Вашата табела за врата, офис или друго помещение. От комплекта дистанционери задната част първо се завинтва в стената с помощта на дюбел. След това предната част се завинтва на табелата.

Това запазва стъкления или плексигласов панел здраво към стената. Кръглите или квадратни дистанционери правят Вашите табели визуално привлекателни. Крепежните елементи и стенните дистанционери остават на заден план благодарение на семплия си външен вид. Това позволява на надписа да изпъкне.

Резултатът е униформен вид и декоративна табела за Вашата компания, практика или конферентни зали. Областите на приложение на дистанционерите се простират във всички индустрии. Благодарение на семплата си визия, табелите със съответните дистанционери се вписват във всеки интериор.

Открихте ли подходяща система за фиксиране на табели?

В нашия онлайн асортимент имате избор между различни комплекти за стенен монтаж на Вашите табели. Ще се радваме да Ви помогнем да намерите подходящите дистанционери.

Освен това имате възможност да откриете различни видове табели за врати в нашата онлайн гама. Освен стандартни модели, ще откриете и табели за врати от стъкло или плексиглас. Те могат да бъдат индивидуално отпечатани с Вашето лого и различни мотиви.

Заедно с нашите дистанционери, това създава индивидуалнен облик на Вашата компания. С удоволствие ще Ви помогнем при създаването на индивидуална табела.
Затвори менюто
Нагоре