Тук ще откриете нашата гама от вендузи, с които може да закрепите своите плакати и табели. Вендузите са лесно решение за поставяне на плакати и реклами на прозореца или витрината, така че да се виждат ясно от преминаващите хора и потенциалните клиенти. В нашата гама имаме вендузи с резба, с кука, както и двойни вендузи. Вендузите са семпло, но интелигентно решение за монтаж на плоски повърхности, особено стъкло. Те осигуряват сигурно сцепление, имат ненатрапчив външен вид и са гъвкави. Разгледайте нашия асортимент и поръчайте сигурно онлайн или се свържете с нашия екип - ще се радваме да Ви помогнем в избора.

Затвори
Филтриране и сортиране

Различни модели вендузи

Вендузите са безкрайно гъвкави. Те позволяват да се избегне тромавото пробиване на дупки и предлагат чисто решение. Често се използват като закачалки за кърпи в дома, в кухнята и в банята, но са също толкова подходящи и за индустриални цели.

Въпреки простото закрепване, малките вендузи имат висока издръжливост и потенциал. Това позволява да се използват за прикачване на различни предмети с конец, кука или дорник.

Когато вендузата се притисне към гладка повърхност, въздухът излиза. Вакуум се създава чрез изтласкване на въздуха от вътрешната крива на вендузата. Във вакуума има много малко въздушно налягане между вендузата и повърхността.

Вендузите постигат своята висока и продължителна прилепваща сила през създадената кухина. Изработват се от еластична пластмаса във формата на чашка.

Предлагат се различни модели - с куки, двойни вендузи или с поставки за плакати. Вендузите са практични, самозалепващи се, предимно прозрачни помощни средства. Те осигуряват желаното задържане на гладки повърхности като стъкло, огледала или дори плочки. Можете да прикрепите желаните елементи към съответната повърхност, без да се налага да пробивате или лепите.
 

Идеални за закрепване към гладки повърхности

Предимството на универсалните вендузи е че с тях могат да се прикрепят бързо и лесно различни неща, като например плакати на витрината. Веднъж поставени, вендузите се задържат за съответната повърхност дълго време благодарение на тяхната специална смукателна сила. Те могат да задържат голямо разнообразие от предмети сигурно, дългосрочно и здраво.

След употреба можете да премахнете вендузата, без да оставяте остатъци - още едно предимство на практичните вендузи. Допълнителен пластир от пластмаса улеснява отделянето на предмета от съответната повърхност.

Така популярните вендузи се превръщат в универсални помощни средства. Те могат да се използват за закрепване или повдигане на предмети към гладки повърхности. Открийте богатия ни асортимент тук в нашия онлайн магазин и изберете модел.

Можете да избирате измежду различни диаметри, както и различни дизайни на вендузите.

Вендузите с резба са полезни за закрепване на плоски материали към гладки повърхности - например панел може да бъде затегнат с резба и гайка. При избора на вендуза се предлагат различни дължини на винта, за да отговарят на дебелината на панела. Бързото закрепване е подходящо както за краткосрочно, така и за дългосрочно използване.

Лостови вендузи със и без резба


Като алтернатива на стандартните вендузи, лостовите вендузи могат да се използват и за монтаж без инструменти на гладки повърхности. И тук прилепването се създава от вакуум, който обаче се генерира чрез завъртане на лоста отстрани.

Може да поръчате лостовите вендузи и с резба. Това позволява безпроблемното закрепване на листови материали и други предмети към гладки повърхности. Освен с резба, се предлага и вендуза със затягащо приспособление. В нея могат да се закрепят материали с дебелина до 4 мм.
Saugfüße und Saugnäpfe mit Gewinde
Saugnapf mit Klemmeinsatz für Materialien bis 4 mm Stärke
Така могат да се прикрепват материали без пробиване на дупки и без да са необходими инструменти. След употреба лостът отстрани на вендузите се задейства отново, а отделянето от повърхността не оставя никакви следи.
 

Области на приложение на вендузите

Поради практичността си и лесното закрепване, вендузите се използват в много различни области. Този тип закрепване е традиционно използван в банята и домакинството. Вендузата с кука освен всичко друго може да служи като закачалка за кърпи, прикрепена към плочките в банята или дори към огледалото.

В домакинството вендузите с куки обикновено се използват за окачване на хавлии или кърпи за ръце. Но тези вендузи могат да се използват и за закрепване на брезенти, банери или знаци. Всички рекламни носители, които имат перфорация могат да бъдат закачени на вендузите. Друго предимство на тези вендузи е бързата смяна на рекламните банери, брезенти или табели.

Вендузите с резба са популярни и в рекламните технологии. Те са подходящи за закрепване на перфорирани плочи или материали, които могат да се завинтват. Материалът се поставя върху резбата и се прикрепва отзад с гайката.

По този начин отпечатаните листови материали могат да бъдат прикрепени към гладки повърхности без инструменти.

С двойна вендуза можете да прикрепите плоски материали към гладки повърхности. Препоръчително е предварително внимателно да почистите и двата материала. След това вендузата се притиска здраво към основата, както и към панела.

Създаденият от двете страни вакуум гарантира, че двата материала са здраво прикрепени един към друг. Ползвате се два пъти от функцията на вендузата.

Вендузите с капачка са идеални за представяне на билбордове и плакати. В горната част има фиксиращ щифт, който може да се отстрани. Поставете плаката и натиснете фиксиращия щифт обратно във върха на вендузата. По този начин Вашите рекламни плакати винаги се поддържат в правилната позиция и остават четими.

Открийте тези и много други стандартни и лостови вендузи в нашата гама. Възползвайте се от бързото и изключително практично боравене без инструменти. Използвайте вендузите, за да прикрепите своите рекламни банери, плакати, листови материали и др.
Затвори менюто
Нагоре