Двустранните дисплеи и поставки за маси от плексиглас и твърдо PVC намират широко приложение във всеки бизнес. Те са удобни за презентация на рекламни вложки и могат да бъдат поставени навсякъде. В гамата ни ще намерите дисплеи в различни DIN формати. Като производител гарантираме за качеството на продуктите и можем да предложим и нестандартни размери. 
Затвори
Филтриране и сортиране

Двустранни дисплеи и A-поставки от плексиглас и твърдо PVC

Двустранните дисплеи се произвеждат във формата на буквата А. Като производител на популярните стойки, можем да гарантираме за широките възможности за приложение. Дисплеите от плексиглас, налични в най-често срещаните DIN формати от A4 до A7, са красиви настолни дисплеи за рекламни вложки, оферти и информация. Използват се също като поставки за цени или табелки за имена. Полираните ръбове на прозрачния плексиглас придават на дисплеите елегантен вид. Също толкова практични, но по-леки и икономични са поставките от прозрачно или антирефлексно твърдо PVC. Що се отнася до функционалност те не се различават от плексигласовите модели и са налични в DIN формати от A6 до A9.
 

Нестандартни размери дисплеи от производител

Като производител на двустранните дисплеи от плексиглас и твърдо PVC, имаме възможност да предложим нестандартни размери по запитване. Държим изключително много на качеството и чистото производство. Свържете се с нас! 
Затвори менюто
Нагоре