Изработени от различни материали, поставките за меню осигуряват подходяща рамка за Вашите оферти. Като производител на много от поставките, ние гарантираме за качеството на продуктите. В настолните дисплеи място намират класическите карти за вино, напитки и менюта.
Затвори
Филтриране и сортиране

По-прегледни маси и плотове

Здравите, висококачествени поставки са идеални за атрактивното представяне на менюта с храни и напитки, менюта за сладолед или специални оферти. Изработени от материали като плексиглас, алуминий и PVC, поставките осигуряват ефективна рекламна рамка.

Основите на поставките са изработени от различни материали. В съответната основа има защитни джобове от плексиглас или PVC. В тях Вашите вложки са добре защитени от пластмасата. Прозрачната пластмаса заедно с различните  материали на основата осигурява привлекателен външен вид.

Различните стойки за меню могат да се комбинират с различни крачета. Основата от дърво, алуминий или пластмаса значително изменя дизайна на поставката. Докато дървото допринася за по-естествено представяне, плексигласовата основа има семпъл вид. Напълно прозрачният дисплей гарантира, че Вашето съдържание ще привлече вниманието.

Семплата алуминиева основа лесно се вписва във всеки интериор. Тези модели се препоръчват поради възможността за печат. Това Ви дава възможност да подчертаете Вашето рекламно съобщение или меню с отпечатване на лого. Можете също да използвате тази опция, за да привлечете вниманието към услуги, контакти или специални оферти.

Като производител на различни видове поставки, изключителното качество на продуктите е особено важно за нас. Дали за външна или вътрешна употреба или като модерен или класически дисплей за меню, тук ще откриете най-разнообразни модели поставки за меню.
 

 

Acrylic menu holder
Speisekartenhalter mit Standfuß aus Holz
Menükartenständer mit Fuß aus Aluminium

Събудете апетита си за още с елегантна поставка за меню

Поставките за меню се предлагат в различни дизайни и модели. Вие сами решавате кой стил е подходящ за представяне на менюто на Вашата компания. Дисплеите са популярни рекламни средства в хотели, заведения за хранене и ресторанти. Те са идеални за компании и предприятия, които искат да привлекат внимание към специалните си предложения за храна или напитки.

В ресторантите и кафенетата настолните дисплеи имат особено голям ефект за насърчаване на продажбите. Клиентите се запознават с менюто по време на целия си престой на Вашето място, което събужда апетита им. Резултатите от допълнителните поръчки имат голям ефект върху насърчаването на продажбите Ви.

Какъв размер е подходящ за Вашия ресторант? Коя стойка е най-подходяща за масата или плота? И кой дизайн подхожда на Вашето меню и реклама? Разбира се, всичко това винаги зависи от интериора и атмосферата на Вашето местоположение.

Обикновено поставките за меню са класически Т-образни стойки. Можете да поръчате поставките във формати от А4 до А6. По избор са налични различни подравнения. В хоризонтален или портретен формат артикулите пасват идеално на Вашето меню или вложки.

Стойката, изработена от плексиглас, дърво или алуминий, предпазва Вашите вложки от навлажняване. Покритието от плексиглас или PVC защитава съдържанието от вредни външни влияния. Разпечатаните материали могат да се използват отново и отново, така си спестявате ненужното повторно отпечатване.

Менютата и рекламите могат да се поставят и отвън. Разгледайте поставките за използване на открито или сложете допълнителни капачки така, че съдържанието да е защитено и на открито.

Като производител, можем да предложим и персонализиране на стойките. Заедно с Вас ще направим корекции в съществуващите артикули или ще проектираме индивидуален дисплей. Свържете се с нас.

Меню със собствен почерк

В допълнение към плексигласовите Т-поставки, в асортимента на онлайн магазина има различни дъски. Дъските означават рекламно пространство, на което свободно може да пишете и са много популярни в заведенията за хранене. Дневните специалитети, специални оферти или събития могат да се рекламират отлично с малките черни дъски.

Дъската, изработена от естествени суровини, може оптимално да се използва за екологично устойчива реклама. Дървената основа съвършено допълва естествения вид. С цветни тебеширени маркери могат да се създадат истински произведения на изкуството. Лесното изтриване на маркерите с подходящо оборудване позволява свободно нанасяне на корекции.
Kreidetafel als Menütafel nutzbar

Представете офертата си в правилната светлина

Изберете поставка за меню и покажете листа си с вина или дневни специалитети в най-добра светлина. Поставките са подходящи и като информационни или рекламни дисплеи. С тях можете да представите съдържанието си атрактивно на всяка маса или плот. Вложките в различни формати (A4, A5, A6) се поставят бързо, а основите от алуминий, дърво или плексиглас съвършено допълват визията!

Настолните дисплеи позволяват лесно и бързо боравене с висока ефективност на рекламата. Съдържанието се сменя бързо, докато дъските могат да бъдат пренаписани за нула време. Многото предимства на тези поставки ще Ви бъдат от полза за информационни и рекламни цели.

Презентирайки Вашите продукти и услуги на масата или плота, гостите, посетителите и минувачите получават директен досег с Вашето съобщение. Привлекателните рамки осигуряват атрактивно и висококачествено представяне на Вашето съдържание. Като неразделна част от насърчаването на продажбите, помощните средства могат да се използват за различни цели.

Ние предлагаме на Вас и Вашата компания цялостни концепции за представяне на Вашите храни и напитки. Изберете поставките за меню, които най-добре представят Вашите оферти. 
Затвори менюто
Нагоре