Джобове за енергийни етикети директно от производител! Етикети за окачване, за залепване, с магнитна лента или скоба - тук всеки ще намери подходящия джоб, за да предпази своя енергиен етикет от прах и мръсотия. Ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля не се колебайте да се свържете с нас!

Затвори
Филтриране и сортиране

Улеснете решението за покупка за клиентите си, като оптимално етикетирате продуктите със задължителния енергиен етикет на ЕС. С енергийния идентификатор в джоба, Вие спазвате изискването за етикетиране в съответствие с Наредбата за енергийното етикетиране.

Енергийният етикет просто се вмъква отгоре в джоба и остава защитен от мръсотия и влага. Оборудван на гърба с 4 лепящи точки, магнитни ленти или скоби, защитният джоб се прикрепя директно към изложбеното оборудване. Независимо дали става дума за лампа, пералня, хладилник или друг голям електрически уред, джобът не оставя остатъци от лепило. Размерите на предлаганите защитни джобове са съобразени с посочените DIN етикети.

Като производител ние гарантираме за качеството на този продукт! Прозрачното покритие за енергийните етикети на ЕС е изработено от мек PVC материал. Вече са възможни и поръчки на етикети на брой!

Затвори менюто
Нагоре