Филтриране и сортиране

Снап рамки, дървни рамки, джобове и много други

С правилната рамка или джоб, рекламата ще бъде не само защитена, но и ще бъде представена красиво и ефектно. Тук ще откриете LED рамки, алуминиеви снап рамки, пластмасови рамки, дървени рамки и различни видове джобове. 

 

Пластмасови рамки

Къде намират приложение пластмасовите плакатни рамки? Те са най-предпочитани от супермаркетите, малките и средни магазини, които ефективно ги използват за ценова комуникация в точката на продажба (POS).

 

Снап рамки

Алуминиевите снап рамки са изключително естетично ненатрапчиво решение, което хотели, ресторанти, кафенета, барове и много други използват, за да представят своите оферти, промоции и плакати по най-добрия начин. Алуминиевите снап рамки могат да бъдат свободностоящи, закащи се на стената, прикачени към А-борд, както и окачени по много други креативни начини.

 

Дървени рамки

Дървените рамки представляват нашето "натурално решение". Те предлагат по-различен "рустик" изглед на Вашите плакати. Дървените рамки са много подходящи за биомагазини, фермерски магазини, бутикови къщи за гости, но и големи хотели, които се стремят да създадат домашен уют.

 

Светещи рамки с LED

LED рамките са съвременно и ексклузивно рекламно решение! Осветените рамки винаги успяват да привлекат вниманието, представяки брошури, менюта, постери и много други в една по-различна светлина.

Светещите рамки са отличен избор за хотели, ресторанти, магазини, турстически и  други агенции за дисплей на техните плакати с услуги, информация, менюта, оферти и общо взето всичко, което трябва да бъде забелязано!

 

Плексигласова LED рамка

Искате ли Вашата реклама да изглежда изискано, изчистено и естетично? Ако това описва Вашия бранд, разгледайте нашите плексигласови рамки с LED-подсветка. Светещите рамки предлагат кристален, светъл и впечетляващ изглед към Вашата перфектна реклама.

Плексигласовите рамки са оценени като най-добрият избор за нашите клиенти от тютюневата индустрия, които чрез тях представят продуктите си по ексклузивен начин в точката на продажба.

 

Джобове за постери и етикети

Ако се нуждаете от практично и бързо решение, в нашия онлайн магазин ще намерите и джобове за постери, етикети и цени! Ние предлагаме богат избор от начини, по които да окачите и представите своите рекламни или информационни материали в магазина или търговското помещение.

Джобчетата за ценови етикети са класически избор за супермаркети, средни и малки магазини, които желаят да демонстрират професионализъм, но и да бъдат далновидни в изразходването на своя бюджет.

Затвори менюто
Нагоре