В тази категория ще откриете Рамки и Джобове, Снап рамки, Дървени рамки и много други предложения за дисплеи на Вашите проспекти. Алуминиевите снап рамки са класическо решение за изложение на рекламни или информационни брошури или плакати. Дървените рамки предлагат един по-натурален поглед. Магнитните с LED-осветление, от своя страна, комуникират съвременност и изтънченост с визията си. От друга страна, нашите поставки за постери и самозалепващи се джобове са първият избор, когато се нуждаете от практично и бързо решение.

 

Повече информация »

Снап рамки, дървни рамки, джобове... и много още!

 

С правилната рамка, поставка или джоб, рекламата не само ще бъде защитена, но и ще бъде представена с красив и ефектен дизайн. Ние предлагаме LED рамки, алуминиеви снап рамки, пластмасови рамки, дървени рамки, подсигурявайки Вашия богат избор.

 

Пластмасови рамки

Къде намират приложение всички наши решения? Пластмасовите рамки са най-предпочитани от супермаркетите, малките и средни магазини, които ефективно ги използват за ценова комуникация в точката на продажба (POS).

 

Алуминиеви снап рамки

Алуминиевите снап рамки са изключително естетично, но ненатрапчиво решение, което хотели, ресторанки, кафета, барове и много други използват, за да представят своите оферти, промоции или информационни проспекти по най-добрия начин. Алуминиевите снап рамки могат да бъдат стоящи, закащи се на стената, прикачени към А-борд, както и по много други креативни начини.

 

Дървени рамки

Дървените рамки са представители на нашето "натурално решение". Те предлагат по-разлчен, "рустик" поглед над вашите проспекти. Биомагазините, фермерските магазини, малките дизайнерски къщи за гости, а и големи хотели, които се стремят да създадат ефект на домашен уют, успешно използват нашите дървени рамки вече десетилетия наред.

 

Магнитни рамки с LED-осветление

Това са нашите решения за комуникация на съвременност и ексклузивност! Осветените магнитни рамки винаги успяват да привлекат вниманието, представяки брошури, менюта, постери и много други проспекти в една... по-различна светлина.

Светещите магнитни рамки са любим избор на хотели, ресторанти, магазини, турстически и  други агенции за дисплей на техните плакати с услуги, информация, менюта, оферти и общо взето всичко, което трябва да бъде забелязано!

 

Акрилна LED-реклама

Искате ли Вашата реклама да изглежда изискано, изчистено и естетично? Ако това описва Вашия бранд, спрете се тук! Нашите акрилни рамки с LED-осветление предлагат един кристален, светъл и впечетляващ поглед към Вашата перфектна реклама.

Акрилните рамки са оценени като най-добрият избор за нашите клиенти от тютюневата индустрия, които успешно представят продуктите си по ексклузивен начин в точката на промоция чрез тях.

 

Поставки за постери и цени

Ако не нуждаете от практично и бързо решение, нашите поставки и джобове за постери, цнеи и други проспекти са винаги налични! Ние Ви предлагаме богат избор от начини, по които да окачите и представите своите рекламни или информационни материали в магазина или търговското помещение.

Поставките за постери и джобчетата за ценови етикети са класически избор за супермаркети, средни и малки магазини, които желаят да демонстрират професионалност, но и да бъдат далновидни в изразходването на своя бюджет.

 

Ние изпълняваме Вашите проекти и идеи !!!

Като производители на много от тези рамки и покрития, ние не само предлагаме стандартни формати като A0, A1, A2, A3, A4, A5, A6 и A7, но също така реализираме специални формати по желани от Вас размери.

 

 

Не виждате решение, което да е подходящо за Вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .

Close menu

Вище продуктите
Този онлайн магазин използва бисквитки за оптимално пазаруване. Така например на вашия компютър ще се запаметяват информационни сесии или езикови настройки. Функционалността на онлайн магазина, без бисквитки е ограничена. Ако не сте съгласни, моля натиснете тук.

ВКФ Ренцел ЕООД
Нагоре