В тази категория ще откриете Рамки и Джобове, Снап рамки, Дървени рамки и много други предложения за дисплеи на Вашите проспекти. Алуминиевите снап рамки са класическо решение за изложение на рекламни или информационни брошури или плакати. Дървените рамки предлагат един по-натурален поглед. Магнитните с LED-осветление, от своя страна, комуникират съвременност и изтънченост с визията си. От друга страна, нашите поставки за постери и самозалепващи се джобове са първият избор, когато се нуждаете от практично и бързо решение.

 

Затвори
Прилагане на филтър

Снап рамки, дървни рамки, джобове... и много още!

 

С правилната рамка, поставка или джоб, рекламата не само ще бъде защитена, но и ще бъде представена с красив и ефектен дизайн. Ние предлагаме LED рамки, алуминиеви снап рамки, пластмасови рамки, дървени рамки, подсигурявайки Вашия богат избор.

 

Пластмасови рамки

Къде намират приложение всички наши решения? Пластмасовите рамки са най-предпочитани от супермаркетите, малките и средни магазини, които ефективно ги използват за ценова комуникация в точката на продажба (POS).

 

Алуминиеви снап рамки

Алуминиевите снап рамки са изключително естетично, но ненатрапчиво решение, което хотели, ресторанки, кафета, барове и много други използват, за да представят своите оферти, промоции или информационни проспекти по най-добрия начин. Алуминиевите снап рамки могат да бъдат стоящи, закащи се на стената, прикачени към А-борд, както и по много други креативни начини.

 

Дървени рамки

Дървените рамки са представители на нашето "натурално решение". Те предлагат по-разлчен, "рустик" поглед над вашите проспекти. Биомагазините, фермерските магазини, малките дизайнерски къщи за гости, а и големи хотели, които се стремят да създадат ефект на домашен уют, успешно използват нашите дървени рамки вече десетилетия наред.

 

Магнитни рамки с LED-осветление

Това са нашите решения за комуникация на съвременност и ексклузивност! Осветените магнитни рамки винаги успяват да привлекат вниманието, представяки брошури, менюта, постери и много други проспекти в една... по-различна светлина.

Светещите магнитни рамки са любим избор на хотели, ресторанти, магазини, турстически и  други агенции за дисплей на техните плакати с услуги, информация, менюта, оферти и общо взето всичко, което трябва да бъде забелязано!

 

Акрилна LED-реклама

Искате ли Вашата реклама да изглежда изискано, изчистено и естетично? Ако това описва Вашия бранд, спрете се тук! Нашите акрилни рамки с LED-осветление предлагат един кристален, светъл и впечетляващ поглед към Вашата перфектна реклама.

Акрилните рамки са оценени като най-добрият избор за нашите клиенти от тютюневата индустрия, които успешно представят продуктите си по ексклузивен начин в точката на промоция чрез тях.

 

Поставки за постери и цени

Ако не нуждаете от практично и бързо решение, нашите поставки и джобове за постери, цнеи и други проспекти са винаги налични! Ние Ви предлагаме богат избор от начини, по които да окачите и представите своите рекламни или информационни материали в магазина или търговското помещение.

Поставките за постери и джобчетата за ценови етикети са класически избор за супермаркети, средни и малки магазини, които желаят да демонстрират професионалност, но и да бъдат далновидни в изразходването на своя бюджет.

 

Ние изпълняваме Вашите проекти и идеи !!!

Като производители на много от тези рамки и покрития, ние не само предлагаме стандартни формати като A0, A1, A2, A3, A4, A5, A6 и A7, но също така реализираме специални формати по желани от Вас размери.

 

 

Не виждате решение, което да е подходящо за Вас? Свържете се с някои от нашите опитни представители тук .

Затвори менюто
Нагоре