Лична консултация: +359 2 903 75 41; /- 42; /- 43;

 Поръчка без регистрация

 Информационен бюлетин

   

  

  

  

  

  

Live Chat
 
Elektronische Preisauszeichnung

 

Elektronische Preisauszeichnung

 

Elektronische Preisauszeichnung

 

Електронна ценова комуникация (ESL)

Как функционират електронните ценови етикети (ESL)?- Иновацията на рафта.

Системата за Електронната Ценова Комуникация може да бъде свързана абсолютно безпроблемно с всяка съществуваща ERP- и POS – система на всеки търговски обект.

 

С помощта на няколко инсталирани точки за достъп във Вашите търговски пространства имате възможността да управлявате и променяте напълно автоматизирано ценовата информация директно на рафта за няколко секунди.

 

Процесът функционира посредством мрежа със скорост 2, 4 GHz, като едновременно разменя информацията паралелно- на самия рафт и в ERP- и POS- системата на търговския обект.

 

Тази технология предоставя абсолютна гаранция за прецизната и бърза промяна на ценовата комуникация по всички нива в реално време.

 

Наред с това иновацията дава възможност за информираност и управление чрез мобилно приложение, съвместимо с всички мобилни устройства. (APP- management).

 

Какво може да направи VKF Renzel за Вас?

Като експерти изобщо в областта на Ценовата Комуникация, Организацията на рафта и Оборудването на Търговски обекти и стремейки се да отговаряме всички предизвикателства на съвремието си, също така развихме и притежаваме сериозна компетентност и в направлението на Електронната Ценова Комуникация. (ЕSL).

 

От една страна ние можем да Ви предоставим решения като ESL- Аксесоари (ценови шини и държачи за рафта) за Вашата вече избрана Система за електронна ценова Комуникация (Pricer, SES, iMAGOTAG, Displaydata / Findbox, Samsung и troniTAG).

 

 

 

От друга страна нашата дъщерна фирма troniTAG в партньорство с най- новата технология за Електронна Ценова Комуникация на LG Innotek може да Ви предложи цялостно индивидуално решение за Вашия успешен старт в света на Електронната ценова Комуникация (ESL).