Филтриране и сортиране

Системни решения за Вашата компания

Електронните етикети издигат етикетирането на цени на ново ниво и определят курса на пазаруването в бъдеще. В същото време въвеждането на модерно етикетиране на цените носи значителни предимства.

Контролирайте цените на продуктите централно от работното си място и внедрете промените за секунди.

Попитай сега »

Защо цифрови етикети?

Смяната на аналогови етикети е скъпо и трудоемко занимание. Етикетите за всички продукти трябва да бъдат проверявани, актуализирани и заменяни. При всяка промяна, цените на продуктите трябва да се актуализират ръчно. Преминаването към цифрово решение улеснява етикетирането и намаля разходите за труд.

Тъй като промените в цените се контролират централно, те могат да бъдат направени по всяко време, но също така и контролирани във времето. Това Ви позволява да планирате оферти онлайн за определено време или да ги приложите незабавно. Промените се подготвят удобно от работното място. Предаването на корекциите става чрез криптирана радиовръзка.

Актуални продукт и цена

Централен контрол и мониторинг

Незабавни или планирани актуализации

Сигурно предаване на данни

Контрол на складовата наличност

Различни решения за монтаж

Енергоспестяваща технология за електронна хартия

Инвестиция в бъдещето

Електронни етикети на рафтовете - технология на бъдещето

Вашите промени първо се прехвърлят от софтуера ESL (Electronic Shelf Label) към порта и оттам директно към ценовия етикет. Можете да променяте по няколко етикета с цени едновременно. В допълнение към промените в цените, дизайнът на дисплея също може да бъде променен.

Дизайнът на етикетите може да бъде в червен, черен и бял цвят. Дисплеят на електронния етикет може да бъде проектиран много лесно с функцията "drag-and-drop". Използвайте текстове, баркодове, графики, QR кодове и други елементи за привлекателен дизайн. Цените за Вашите продукти могат да бъдат получени директно от Вашата система за управление на стоки.

Енергоспестяващата технология за електронна хартия осигурява изображение с висока разделителна способност на цифровите етикети. Добрата четливост на съдържанието е гарантирана при всякакъв вид светлина. Баркодовете могат да се сканират чрез дисплеи с висока разделителна способност и поддържат контрол на инвентара.

За разлика от конвенционалните табелки, продуктите ESL могат да си взаимодействат. С помощта на NFC технологията клиентите имат достъп до повече информация за продукта. Покажете цените си в съответствие с Наредбата за посочване на цената (PangV) и с малко усилия. Използвайте многото възможности за дизайн, за да създадете стимул за клиентите си да купуват.
Electronic Shelf Labels by troniTAG

Нов начин на пазаруване за Вашите клиенти

С електронен етикет предлагате специално изживяване при пазаруване във Вашия обект. Електронните етикети не само позволяват взаимодействие с клиентите. Те предлагат и възможност за предоставяне на допълнителна информация за продукта. Цифровите етикети могат да бъдат индивидуално адаптирани към Вашия корпоративен имидж.

Цифровото етикетиране на цените оставя професионално и модерно впечатление у клиента. То също така предлага много други опции в областта на обслужването. Списъкът за пазаруване на клиента може да бъде прехвърлен на смартфон, а системата ESL да води от един продукт до следващия в списъка.

WLAN и импулсно ултра широколентови радиовълни позволяват да се определи точната позиция в магазина. Въз основа на тази технология могат да се посочват специални оферти наблизо. Персоналът на магазина също може да бъде насочват да зарежда или попълва рафтовете.

Напълно автоматизираният процес, както и централното етикетиране на цените намалява възможностите за грешки и гарантира качество.
Guided shopping tour through retail
Online shopping list on a tablet computer
Digital price tags coupled with online shopping list

Интегрирани етикети или етикети на батерии

Получавате етикетите не само в различни размери, но и в различни серии - например, етикети, работещи с батерии или със захранване. Етикетите на батерии (BL) и интегрираните етикети (IL) работят със ZigBee радиопредаване.

Можете да монтирате и използвате нашата серия BL навсякъде. Етикетите се предлагат в различни размери, така че могат да се използват на куки за перфо стена, като дисплейна стойка или като цифрова табела за врата. Благодарение на технологията за електронна хартия батериите имат дълъг живот и също така се наблюдават от системата.

Вградените етикети се захранват чрез специална шина. Поради тази причина те са изключително тънки и се поставят отстрани на релсата. Електронните етикети се използват за етикетиране на цените на рафта. С различни релси и подходящи задни части, етикетите могат да бъдат прикрепени към всякакви рафтове.

В допълнение към етикетите BL и IL в нашата гама има и други продуктови серии. Благодарение на голямата ни продуктова гама, можете да оборудвате също хладилни рафтове и витрини за прясна храна с електронни етикети. Z-серията, от друга страна, се отличава с високата си скорост на предаване на данни.

Открийте нашите електронни етикети за Вашия бизнес. Със съвременните дисплеи можете да реализирате както цифрово етикетиране на цените, така и електронно обозначаване на стаите. Модернизирайте и опростете работните си процеси, като използвате цифрови табели.
Various attachments for ESL labels

Монтаж на електронните ценови етикети

Ние предлагаме разнообразни крепежни елементи за различните етикети в нашата гама. С универсален адаптер всеки етикет може да се комбинира с всеки крепежен елемент. Адаптерът се прикрепя към гърба на етикета и след това може да бъде свързан със стойка за дисплей.

Открийте възможностите на стойките за дисплеи за Вашите витрини или адаптерите за двойни куки за Вашата перфорирана стена. За закрепване на етикета към кошници може да се използва скоба. При нас ще намерите подходящ монтажен елемент за всякакви повърхности.

Не само релсите, стойките и куките за окачване могат да бъдат използвани като крепежни елементи. Можем да приспособим закрепването на етикетите към Вашите индивидуални изисквания.

Открийте правилната система за Вашата индустрия

Заедно със фирмата troniTAG, ние вече оборудваме компании в различни индустрии с ESL продукти. Нашата широка гама от продукти и дългогодишен опит в тази област ни позволяват да внедряваме индивидуални решения.

Освен решения за аптеки, хотели и бензиностанции, ние предлагаме и стартов пакет ESL. Този пакет съдържа всичко необходимо, за да започнете с цифровото етикетиране на цените. Пакетът с 50 етикета на батерии може да бъде инсталиран бързо. Той е идеален за оборудване на малки магазини или тестови съоръжения.

При нас Вие също имате възможност да вземете своите цифрови етикети на изплащане. Вместо еднократна сума, можете да изплащате инвестицията си на месечни вноски. За съвет относно нашите лизингови оферти или нашия обширен стартов пакет, моля, свържете се с нас.

Електронни ценови етикети от troniTAG


Изберете модерно етикетиране на цените за Вашата компания. Възползвайте се от единния и лесен контрол на цените. Проектирайте своите етикети с цени индивидуално според Вашите желания и Вашия корпоративен дизайн. Предложете на клиентите пазаруване в собствен клас.

Като пълноправен партньор за интегриране на цифрови етикети, ние сме винаги на разположение да отговорим на Вашите въпроси.

към troniTAG »
Затвори менюто
Нагоре