Модулни.Гъвкави.Универсални

 

FlexiSlot® - канални пана от VKF Renzel

FLEXISLOT® – модулни канални пана

FlexiSlot® е модулна система от пластмасови канални пана от VKF Renzel. Открийте неограничените възможности в представянето на продуктите или използвайте нашата FlexiSlot® система, за да проектирате Вашия магазин или изложбен щанд, който може да допълните с широка гама от аксесоари.
Предимствата на FlexiSlot:

» Богата гама и аксесоари

» Персонализирани решения благодарение на вътрешното ни производство

» Възможно цялостно оборудване на магазина

» Индивидуален дизайн чрез цифрово отпечатано фолио

» Модерен вид

» Много стандартни цветове
FlexiSlotKachel-4732-3

Персонализирани цветове по Ваш избор

flexislot02

FlexiSlot® с индивидуално отпечатано фолио

lamellenwand-flexislot

10 стандартни цвята - за всяко приложение

ГАМАТА FLEXISLOT®

Стандартната гама включва стенни пана, свободностоящи и настолни дисплеи, както и модулни системи. С модулните системи можете да оборудвате магазини и да създавате цялостни изложбени щандове. Богатата гама аксесоари позволява гъвкаво представяне на почти всички продуктови групи.

ДИСПЛЕИ ПО ПОРЪЧКА

Nutrisalnew

Nutisal

Пример за приложение на персонализиран модел; Nutisal е регистрирана търговска марка на Cloetta Group

sonderloesung-2

Urbanista

51-0206-7-2-neu

Pronova

ПРИМЕРИ ЗА УПОТРЕБА

FLEXISLOT® VIDEO

КАНАЛНО ПАНО ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛ

С нашите модерни производствени мощности, ние гарантираме най-високо качество и бърза реализация на индивидуалните изисквания на клиента. Прецизната обработка с помощта на цифрово измервателно оборудване е гарантирана. С допълнителната опция за дигитален печат, системата FlexiSlot® се превръща в дизайнерски елемент за Вашия магазин или изложбен щанд. Това усъвършенстване се постига чрез ламиниране на индивидуално проектиран филм за цифров печат. Жлебовете на профилите FlexiSlot® остават свободни за използване с нашата обширна гама аксесоари за канални пана.ПРЕДЛАГАМЕ ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ

Оборудване за магазини и представяне на продукти с FlexiSlot®. Имате ли нужда от личен съвет относно оборудването на магазина и представянето на продукта? С над 35 години опит, ние сме тук, за да Ви помогнем.
Затвори менюто
Нагоре