Поставките за стоки се използват за подчертаване на индивидуалния дизайн на Вашия магазин. С атрактивни аксесоари лесно ще привлечете вниманието към Вашето канално пано. Просто ги закачете и подредете според Вашите желания. Изберете правилните артикули за Вашия висококачествен и атрактивен магазин.
Затвори
Филтриране и сортиране

FlexiSlot® - за гъвкав дизайн на Вашия магазин

С помощта на различни поставки за стоки Вашето канално пано може да бъде проектирано свободно и изцяло според Вашите желания. Можете да адаптирате паното към Вашите продукти или услуги като го оборудвате с различни аксесоари. Резултатът е персонализирано оборудване за магазин, което може бързо и лесно да се променя отново и отново.

Имате избор между различни модели и продукти за съответното канално пано. Искате ли да представите стоки, да покажете нови брошури или да поставите работни материали? Широката гама от конфигурации за адаптивни стелажи позволява използването им в различни области.

Обикновено каналните пана се използват за обзавеждане на магазини в търговията на дребно и аптеките. Практичните дисплеи могат да се използват и като оборудване за панаири и събития. Панаирните щандове могат да бъдат бързо оборудвани с адаптивни дисплеи и рафтове, куки и поставки за стоки. По този начин стените и аксесоарите остават част от Вашето дългогодишно търговско оборудване.

На тези места адаптивните дисплеи могат да се използват за представяне на продукти или за реклама и информация. Тази система е идеална и за вътрешна употреба.

Прикрепете надеждно Вашите инструменти и работно оборудване към каналното пано, което може да бъде адаптирано точно към Вашата област на приложение. Използвайте нашите куки и стойки за стоки, за да монтирате Вашето оборудване безопасно, практично и в непосредствена близост до работното място.

Персонализирано оборудване на магазина

Може да бъде адаптирано по всяко време

Привлекателна продуктова презентация

Поставки за стоки за Вашето канално пано

Каналните пана са популярни елементи в областта на магазинното оборудване. Неизползваното пространство на стената или пода може ефективно да се използва за различни цели с универсалните пана. В същото време различните рафтове, куки и поставки представят атрактивно Вашите продукти и оферти и незабавно привличат вниманието на клиентите. Гъвкавият дизайн на дисплеите привлича погледите към точката на продажба (POS).

Системата FlexiSlot® се основава на цветен профил с така наречените канали. Отделните профили се сглобяват, за да образуват цели стени и витрини за стоки. Продуктови дисплеи като куки, рафтове или държачи за брошури могат да бъдат окачени в каналите на стената. Лесното закрепване гарантира бърза и гъвкава промяна на дизайна по всяко време.

Докато профилите съдържат само пластмасовите ламели, в плочата цветният профил е рамкиран от филигранен алуминиев профил, който придава благороден вид на дисплея.

Дървен заден панел осигурява допълнителна стабилност. На тази основа са създадени безброй различни модели на системата FlexiSlot®. Имате избор между различни свободностоящи дисплеи, мобилни решения или стенни канални пана. Открийте правилния дисплей за Вашата точка на продажба (POS).


Персонализирайте Вашето канално пано

След като изберете желаното канално пано, следващата стъпка е да го оборудвате с атрактивни продуктови дисплеи. Ако закупите цялостно решение, т.е. дисплей с включени аксесоари, може да пропуснете тази стъпка. В противен случай имате възможност сами да сглобите необходимите елементи за Вашия адаптивен стелаж.

Можете да закупите поставките директно с каналното пано или да разширите оборудването си на по-късна дата. Закупувайки различни куки, поставки и рафтове за представяне на продукти, имате повече възможности. Колкото повече аксесоари имате, толкова по-свободно и по-разнообразно може да бъде Вашето магазинно оборудване.

С течение на времето на пазара се наложиха различни производители. Макар че естеството и дълбочината на профила зависят много от производителя, повечето поставки за стоки могат да се използват за различни марки пана.

Ако имате по-конкретни въпроси, ще се радваме да Ви посъветваме. Заедно можем да определим дали нашите аксесоари са подходящи за Вашето канално пано.

Като производител на серията адаптивни стелажи FlexiSlot®, нашата селекция от аксесоари е оптимално адаптирана към тях. Разгледайте нашите FlexiSlot® профили и се убедете сами във високото им качество.

Открийте нашите рафтове, куки и кутии за стоки за каналните пана FlexiSlot или научете повече за съвместимостта на Вашето пано с предлаганите аксесоари за обзавеждането на Вашия магазин.

Правилните аксесоари за Вашето канално пано

Тук ще намерите широка селекция от поставки за продукти за индивидуален дизайн на Вашето канално пано. Различните рафтове, куки и кутии се окачат лесно в каналите на паното. Специалната конструкция на профилите гарантира здрав и сигурен захват. Така се оборудват различните стенни, свободностоящи и настолни адаптивни стелажи.

При нас ще намерите голям избор от различни дисплеи на полусфери, куки, рафтове и кутии. Изберете правилния артикул, който ще представи Вашите продукти по атрактивен начин.

Повечето хора избират да оборудват каналното пано с куки. Те се закачат лесно в жлебовете и се предлагат в различни дължини и дизайни. 

Освен всичко друго, можете да избирате от различни дължини, модели с ценови джобове или двойни куки. Куките се предлагат от метал или пластмаса. Те са идеални за бързо излагане на блистерни опаковки на паното.

Въпреки че куките могат да се използват за много различни артикули, има и държачи за специфични продукти. Поставки за очила, топки или стойки за обувки представят съответните продукти в най-добрата светлина.
 

Всичко необходимо за адаптивен стелаж

Каналните пана имат широка употреба в различни бизнес сектори. Със закачалки за дрехи например на тях може да изложите последната си модна колекция. Прозрачните кутии, телени кошници, дървени рафтове и други аксесоари служат за различни цели.

Атрактивен постер или поставка за брошури могат да допълнят дизайна на Вашия магазин. Различни държачи за брошури, джобове за плакати и поставки могат да се използват за показване на флаери, брошури, плакати или каталози. Тези материали може да представите близо до продукта на търговски панаири, изложения или в магазина.

Как искате да използвате Вашето канално пано? Открийте подходящите аксесоари в нашата гама. Висококачествените поставки за стоки са дългосрочна инвестиция в дизайна на Вашия магазин.

Разберете сега за пригодността на аксесоарите за канални пана от други производители. Ще се радваме да Ви посъветваме!
Затвори менюто
Нагоре