Slatwall FlexiSlot® in the shoe shop
Нашата уникална система FlexiSlot® предлага широка гама от възможности за представяне на стоки по начин, който насърчава продажбите. Адаптивните стелажи са допълнени от широка гама аксесоари, с които можете да персонализирате Вашето канално пано. Те могат да се използват в различни области като свободностоящи стелажи, монтирани на стена или настолни дисплеи.
Затвори
Филтриране и сортиране

Висококачествени канални пана за Вашия магазин

Адаптивните стелажи са популярен елемент от оборудването за магазин. Неизползваното пространство на стената или пода може ефективно да се използва за различни цели с универсалните канални пана. В същото време стоките Ви са атрактивно представени и незабавно привличат вниманието на клиентите. Гъвкавият дизайн на паната привлича погледите към Вашата точка на продажба (POS).

Системата FlexiSlot® се основава на цветен профил с канали. Отделните профили се сглобяват, за да образуват цели ламелни стени и дисплеи за стоки. В каналите на стената могат да бъдат окачени аксесоари като куки, рафтове или поставки за брошури. Лесното им закрепване гарантира, че дизайнът може да бъде гъвкаво адаптиран и променен.

Докато профилите съдържат само пластмасови ламели, панелът е разширена версия с рамка от филигранен алуминиев профил. Това придава елегантен вид на паното. Дървеният заден панел осигурява допълнителна стабилност. На тази основа са създадени безброй различни модели на системата FlexiSlot®.
 

Уникална система - от обикновен дисплей за стоки до щанд на търговски панаир

В нашия онлайн магазин, освен профилите и панелите, ще откриете разнообразие от свободностоящи дисплеи, канални пана за стенен монтаж, настолни дисплеи и аксесоари за окачване на продукти. Можете дори да откриете цялостни решения с включени аксесоари. С една покупка ще имате всичко необходимо за висококачествена презентация на продукта.

В допълнение към различните статични модели, мобилните дисплеи стават все по-популярни. Оборудвани с колела, паната могат да се преместват и транспортират според нуждите Ви. Това, наред с бързото сглобяване и разглобяване на дисплеите, е съществено предимство както при стационарна употреба, така и на търговски панаири или събития

По този начин представянето на продукта с FlexiSlot® може бързо да се транспортира от един търговски панаир до друг. Привлечете погледите към Вашия изложбен щанд с различни дисплеи или дори модели за окачване на ферми. Гъвкавото прикрепване на аксесоарите означава, че винаги са възможни нови видове презентации за различни артикули.

Не само на търговските панаири може да разчитате на каналните пана да бъдат Ваш дълготраен спътник за представяне на продукти и оферти. Адаптивността на тези дисплеи винаги привлича вниманието на съществуващи и потенциални клиенти. Богатият избор от модели Ви позволява да използвате възможно най-добре Вашето търговско пространство.

Устойчиво представяне на стоки

Предлагаме широка гама от продукти, произведени от възобновяеми суровини. Продуктите са маркирани съответно в нашия магазин.

Характеристики:

  • устойчиво канално пано, изработено от био-пластмаса
  • състоящо се от възобновяеми суровини
  • помага за съхранение на крайните суровини
  • може да се комбинира с устойчиви аксесоари

Обзавеждане на магазина по Ваш вкус

Много стандартни цветове и широка гама от аксесоари осигуряват безброй възможности за проектиране на Вашия адаптивен стелаж. Имате възможност да създадете продуктов дисплей изцяло според Вашите желания и спецификации. Можете не само да адаптирате каналното пано към Вашите продукти, но и към Вашия бранд имидж. Това е особено важно в универсални магазини или на търговски панаири.

За да намерите стелаж за Вашия магазин или точка на продажба (POS), първо трябва да определите точната област на приложение. Искате ли да създадете допълнително пространство за презентации на гишето за продажби? В този случай настолните дисплеи могат да привлекат погледите на Вашите клиенти конкретно към поставените там стоки. Подаръчните карти и ваучерите, както и по-малките артикули могат да бъдат атрактивно представени с куки.

Често стените в магазина са неизползвано пространство, където могат да бъдат изложени продукти. Оборудвана с канално пано FlexiSlot®, тази зона веднага се превръща в атрактивен стоков дисплей. Оборудването на профилите с поставки за продукти и/или брошури ги прави подходящи за различни цели. В допълнение към представянето на стоки, на стелажа могат да бъдат представени плакати и брошури.
 

Възползвайте се от потенциала на FlexiSlot® за представянето на Вашия продукт

Друга възможност за оползотворяване на пространството в магазина е облицовката на колони. Докато колоните блокират изгледа, с канално пано FlexiSlot®, Вие ще насочите погледите на клиентите и посетителите към Вашите стоки. Тук може също да създадете универсален дисплей за насърчаване на продажбите.

В допълнение, ние предлагаме различни свободностоящи дисплеи, за да придадете на обзавеждането на Вашия магазин привлекателен и модерен дизайн. Тук ще срещнете голям избор от различни дисплеи, които са подходящи за оборудване с куки, рафтове и др. като въртящи се колони и дисплеи с вкл. оборудване. Някои се предлагат и в комбинация със стреч рамки или презентационни повърхности с възможност за печат.

В допълнение към описаните по-горе артикули, ние предлагаме и мобилни елементи. Търсите лесно транспортируем стелаж с колела? Нашите дисплеи за стоки Ви придружават на събития, търговски панаири или за мобилна употреба във Вашия търговски район. Колелата улесняват преместването и пренареждането на дисплеите на съответното място.

Ако имате точна представа за Вашия желан адаптивен стелаж, моля свържете се с нас. Благодарение на собственото производство, ние можем да изпълним индивидуални желания по всяко време. В допълнение към стандартните цветове, всеки друг цвят по RAL може да се приложи към профила на паното. Специални размери също могат да бъдат реализирани.
standard profile colours of our slatwall

Проектирайте Вашия стелаж индивидуално

След като изберете желаното канално пано, следващата стъпка е да го оборудвате с атрактивни поставки за стоки. Ако закупите цялостно решение, т.е. дисплей, включващ аксесоари, може да пропуснете тази стъпка. В противен случай имате възможност сами да сглобите необходимите елементи за Вашата стена.

По правило повечето хора избират да оборудват дисплея с куки. Те се закачат лесно в каналите и стоките могат да бъдат незабавно изложени. В зависимост от Вашите нужди и размера на стоките, можете да получите куките в различни дължини, като двойни куки или с люлеещ се джоб за цена. Куките се изработват от метал или пластмаса.
oblique view of our FlexiSlot profile
Easy hooking of accessories into the FlexiSlot slatwall
  • голям избор от различни куки
  • възможно етикетиране на цената в непосредствена близост до продукта
  • лесно закрепване и бързо пренареждане на презентацията на продукта
  • дисплей за стоки, който може да се използва за различни стоки в дългосрочен план
  • аксесоарите са подходящи и за други системи, като например Spacewall slatwall
Вашите продукти нямат блистерна опаковка? В допълнение към класическите куки, нашите канални пана могат да бъдат оборудвани с рафтове, диспенсъри или кутии. Рафтовете например са идеални за излагане на стоки като обувки. Закачалките, от друга страна, предлагат възможност за удобно закачане на дрехи.

Благодарение на големия избор от дисплеи, системата FlexiSlot® намира приложение във всяка индустрия. Със сигурност ще доставим подходящия дисплей за перфектно представяне на Вашите стоки. Открийте свободата, предлагана от системата FlexiSlot®. Закупете Вашето канално пано сега директно от производителя.
Затвори менюто
Нагоре