Тук може да се запознаете с нашата гама от рекламни химикалки за раздаване на клиенти и партньори - с тях името на Вашия бизнес ще е върху инструмент, който се използва ежедневно. Химикалките с печат на лого или слоган са много популярни рекламни артикули. По-долу ще намерите различни видове химикалки за популяризиране на Вашия бизнес. Разгледайте нашия асортимент и поръчайте сигурно онлайн или се свържете с нас за съвет.

Затвори
Филтриране и сортиране

Химикалките: класически рекламни материали

Въпреки дигитализацията и в ерата на смартфоните, таблетите и компютрите, те все още са класическите рекламни артикули: химикалки във всички форми, варианти и функции. Те са незаменими в ежедневния офис живот, както и като рекламни подаръци и промоционални артикули на търговски панаири и събития. От семпли едноцветни класически химикалки до гланцирани и хромирани специални модели: в нашия онлайн магазин имаме голямо разнообразие от дизайни - всички модели по избор могат да бъдат брандирани с индивидуален печат. Изберете химикалките, които най-добре подхождат на Вас и Вашата фирмена идентичност още сега.
 

Химикалки със или без печат

Изборът от химикалки е почти безкраен: в края на краищата химикалите са сред най-популярните рекламни артикули, с които можете ефективно да представите Вашата компания. С индивидуалния фирмен печат клиентът дълго време държи практичен рекламен носител в ръката си и често го използва. Така че в допълнение към привлекателния дизайн има и практическа полза.
Много достъпен и същевременно елегантен модел е химикалката „YES transparent”: класическа химикалка с едноцветен прозрачен корпус и широк извит клип. Металната химикалка "Straight Gum" е малко по-изтънчена: метална химикалка с мек на допир корпус, метален клип и връх, с тъмно сиви акценти. Химикалките "Arctis" с прозрачен матиран корпус, метален бутон и черен пълнител също са много популярни. 

Голям избор от химикалки за Вашата компания

Ние знаем колко различни приложения могат да имат химикалките като рекламни носители. Затова изборът на модели с бутон или със завъртане в нашия онлайн магазин е толкова разнообразен. Изберете химикалката, която най-добре представя Вашата компания и която бихте искали да подарите на клиенти, партньори или служители. Имате богат избор от форми, цветове и функции - от класическа пластмаса до елегантен здрав метал.

Затвори менюто
Нагоре