Моливите са идеален рекламен носител, с който да зарадвате своите клиенти и бизнес партньори. Малките инструменти за писане са много популярни - с индивидуален печат моливите се превръщат в запомнящ се рекламен носител. В нашия онлайн магазин ще намерите множество модели от различни марки. От естествени дървени моливи през цветни моливи до моливи с капсули със семена.
Затвори
Филтриране и сортиране

Моливи за всеки повод

Има рекламни моливи в различни варианти и изработени от различни материали: Какво ще кажете за класически естествен молив или такъв, боядисан в бяло? Или може би търсите молив с капачка от цветна пластмаса или молив с рекламна картичка? Тези и други идеи за моливи ще намерите в нашия онлайн магазин.
 

Промоционални моливи във всички варианти: Класически рекламни артикули

От класически до нестандартни - възползвайте се от възможността и брандирайте желания от Вас молив с името или логото на Вашата компания. Класическият молив “Classic” е правилният избор, ако искате да впечатлите клиентите и бизнес партньорите си с естествен вид. Дългият 185 мм бял лакиран молив представлява идеален фон за Вашата индивидуална реклама. Моделът „Sprout“ е малко по-различен, с промоционална картичка: когато влезе в контакт с вода, капсулата със семена се разтваря и растението започва да расте. Може да избирате между различни семена. А „перфектният молив“ от Faber Castell също е много необичаен, креативен рекламен носител: моливът с удължител от цветна пластмаса с вградена острилка в единия край е красив акцент за бюрото и със сигурност ще се хареса на много ентусиазирани купувачи.
 

Моливи с Вашето лого

Възползвайте се от нашата онлайн оферта и отпечатайте моливите индивидуално с Вашето лого. Областите на приложение на рекламни моливи са също толкова разнообразни, колкото формите, размерите и материалите. Персонализираните моливи са популярни сред всички възрастови групи и фирми. Дали от ученик, студент или мениджър: моливите могат да се използват навсякъде и във всякаква форма и цвят - те представляват промоционален артикул с голяма добавена стойност. Изберете някое от нашите предложения в онлайн магазина и с подходящ печат ще оставите трайно впечатление у клиентите си.
Затвори менюто
Нагоре