Внимание!

Текущият ви браузър не се поддържа. Извиняваме се за неудобството.

Инфо дисплей „Brushed Madera - M”

Номер на продукта: 50.0257.6

Характеристики на продукта

Страни едностранен
Материал дърво - мултиплекс / алуминий / плексиглас
Формат на вложка A4 (210 x 297 мм)
Oриентация портрет
Размер на основата 260 x 355 мм (Ш x Г)
Обща височина 1100 мм

Описание

Този дървен инфо дисплей е идеален за указване на посока, препоръка за минимална дистанция и друга информация за банки, застрахователни компании, публични органи и компании, за които устойчивостта и опазването на околната среда са важни.

Нашият инфо дисплей "Brushed Madera-M" се използва предимно в зони за клиенти, като фоайета, хотели и предприятия с голям поток от клиенти. Този дисплей указва необходимостта от спазване на необходимата дискретност или безопасна дистанция и интелигентно напомня на клиентите Вашите препоръки. Освен това информационният дисплей е популярен и като указателна табела в публични институции, училища и големи компании. С видима, фронтална ориентация в стаята и в коридорите, този дисплей насърчава клиентите Ви да намерят правилния път.

Корпусът на този висококачествен дисплей е изработен от възобновяеми суровини. Благодарение на извитата си форма информационният дисплей има оптимален ъгъл на видимост на представяната информация. Четирите дистанционера с хромирани глави държат двата прозрачни панела от плексиглас в правилна позиция и осигуряват бърза и лесна смяна на плакатите. Висококачественият и модерен външен вид прави този дисплей визуално забележим, привличайки вниманието на клиентите към посланието, което представяте. Здравата стойка от МДФ придава стабилност на инфо дисплея и се вписва хармонично в цялостната картина.

Монтажът се извършва без инструменти. Корпусът се поставя в жлеб в основата от MDF и се свързва с кабелна система.

Информационният дисплей може да бъде изработен в други размери, с няколко държача за плакати или в други цветове от 1 брой. Можем да изпълним и Вашите индивидуални изисквания за печат. С удоволствие ще приемем Вашите запитвания и ще Ви предоставим оферта възможно най-бързо.
В асортимента ни ще намерите и стойка за брошури в същия стил (артикул № 50.0258.2).

Най-често се купува заедно с

{{ product.tabs.bundle.article_bundle_quantity }}x
{{ bundleItem.BASKET_QUANTITY }}x
Обща сума
(501,12 лв вкл. ДДС)
Затвори менюто

Към продуктите
Нагоре