Свободностоящите инфо дисплеи са подходящи за презентиране на информационни вложки и постери. Стандартните формати от А4 до А0 са налични, но предлагаме и специални размери. С елегантна стойка за плакати, посетителите със сигурност ще забележат висококачествената презентация на Вашите продукти и услуги.

Използвайте стойките за рекламни или информативни постери. Вложките Ви ще са едновременно отимално представени и защитени от външни влияния. Ако имате нужда от специално решение, ще се радваме да Ви помогнем в избора на инфо дисплей или стойка за плакат - свържете се с нас.
Затвори
Филтриране и сортиране

Стойки за презентиране на рекламни и информационни постери

Тук ще откриете голям избор от инфо дисплеи за търговски панаири, събития, изложби или други мероприятия, както и за Вашите бизнес помещения, клиники или офиси.

Стойките за плакати са част от основното оборудване в редица обществени институции и компании. В същото време с тях се борави много лесно и бързо, тъй като вложките могат да се сменят само с няколко прости движения.

Вашите известия могат да бъдат публикувани бързо, като просто ги приплъзнете в поставката или в снап рамката. U-джоб или защитен филм гарантира, че вложките са защитени от външни влияния, така че могат да се използват отново, което пести ресурси и усилия по подмяната им.

В снап рамките и U-джобовете има място за съдържание в различни формати. В допълнение към класическите размери за плакати като А1 и А2, предлагаме и много други размери. На дисплеите могат да се сложат и по-малки вложки - по този начин можете да отпечатате съобщението си дори на принтера в офиса.

Много популярни са форматите А3 и А4. Ориентацията може да се сменя в портретен или пейзажен формат при много от нашите продукти. По този начин си осигурявате гъвкава и дълготрайна употреба на стойката за плакати и повече възможности при проектирането на рекламните материали.
 

Стойки за вътрешна и външна употреба

В този асортимент има предимно свободностоящи стойки за вътрешна употреба. Те са предвидени за поставяне на входа или в търговската зала. Могат да се използват за етикетиране на цени, за рекламни или информационни цели.

Не само гъвкавата употреба, но и семплият им дизайн позволява използването им за различни цели. Благодарение на тези предимства, класическият инфо дисплей се среща почти навсякъде - в магазини, ресторанти, болници и др.

Повечето от тези артикули не са подходящи за употреба на открито За разлика от устойчивите на атмосферни условия тротоарни А-бордове, те нямат тази здравина и технология на профила. Дисплеите могат да се използват навън за кратко при хубаво време. Ако се използват дълго време на открито е възможно да се повредят.

За употреба на открито препоръчваме нашите дисплеи за външна реклама. Сред тях ще намерите устойчиви на атмосферни влияния А-бордове, външни табели и стойки, устойчиви на силен вятър. Тези външни дисплеи предлагат място за широкоформатни плакати или Ваши собствени дизайни с тебешир. Дори отдалеч минувачите ще забележат Вашата реклама.

Можете да засилите ефекта на рекламата като допълните външната реклама с постери вътре. Посредством свободностоящите стойки с различна или дори регулируема височина си осигурявате оптимална презентация на постерите. Нашите стойки са идеални за представяне на информация или реклама в непосредствена близост до продукта.

Освен всичко друго, инфо дисплеите са подходящи и за представяне на цени в непосредствена близост до продукта. Ето защо е толкова важно дисплеите да предлагат известна гъвкавост. Регулируемите по височина стойки могат да бъдат оптимално регулирани спрямо височината на рафта или размера на продукта.

Тази гъвкавост е важен фактор и за рекламата. Вложките за оферти, продукти или събития се поставят и сменят за нула време. По този начин могат да се реализират безброи много краткосрочни кампании, отстъпки и продажби.

Също толкова бързо може да обявите важни съвети и информация. Инфо дисплеите привличат вниманието по елегантен начин. Вместо съобщения на хвърчащи бележки или залепени на стената, свободностоящите стойки за плакати предлагат стабилно и трайно решение.
 

Реклама с инфо дисплей

В онлайн асортимента ще намерите голям брой дисплеи. Показаните по-горе стойки за плакати имат широк спектър от приложения с различни характеристики - изберете най-подходящите за Вас.

Инфо дисплеите са класически свободностоящи стойки за употреба на закрито. Всички те могат да се използват за показване на рекламно или информационно съдържание. Изберете първо формата на вложката и съответно на стойката. 

След това изберете желания дизайн и функционалност. Вложките се поставят в снап рамки, вмъкват се или се поставят в рамки за плакати. При всеки вариант смяната на постерите става бързо и лесно.
Смяната на вложките в снап рамките става с щракване на горните профили. Рамките се състоят от четири елемента, които се отварят и затварят индивидуално. Над плаката може да се постави покривно фолио, предпазващо от течности или други замърсявания.

Фолиото защитава плакатите от замърсяване и избледняване в следствие на UV лъчи. По този начин цветовете остават свежи.

Обикновено фолиото е включено към инфо дисплеите, но може да се закупи и отделно. При рамките за плакати или плъзгащите се рамки вместо фолио се използват U-джобове от PVC или други материали. Те също осигуряват защита на Вашето съдържание.
Abdeckfolien für Infodisplay und Infoaufsteller

U-джобовете и плексигласовите джобове се използват при рамките за плакати и рамките за вмъкване. Джобът се вкарва в рамката, а вложката или известието се поставя в U-джоба. Джобовете и фолиата се предлагат в различни формати.

Рамките имат стойки и стабилна основа. Различните материали, използвани в основата, позволяват разнообразни дизайни със стабилна стойка. Нашите продукти от алуминий имат висококачествена прахово боядисана повърхност.

Освен дисплеи с наклонени рамки или извити стойки, ние предлагаме и прави информационни стойки. Нашите стойки за поставяне на допълнителни аксесоари предлагат особено широко приложение. Стойката, състояща се от основа и тръба, може да се адаптира гъвкаво с подходящите аксесоари.

Изберете сега стойката за плакати, която най-добре отговаря на Вашите желания. Дали за едностранна или двустранна употреба, с допълнително отделение или привличаща вниманието с LED осветяване, с нашата гама от инфо дисплеи, ние Ви предлагаме правилното основно оборудване за всеки вид реклама и информация.

Инфо дисплеи с различни дизайни

Verschiedene Infoständer als Collage abgebildet

С помощта на гъвкавата технология на снап рамките, плакатите и вложките могат да се сменят с няколко прости движения. По този начин стойките за плакати могат да се преизползват бързо и лесно за нови кампании и идеи. Освен че се използват лесно, алуминиевите дисплеи са и много леки.


Това гарантира лесен транспорт и прави инфо дисплеите практично оборудване на търговски панаири, събития и мероприятия от всякакъв вид. Вие също можете да се възползвате от универсалните възможности на стойките за постери - просто изберете модела, който най-добре отговаря на Вашите изисквания.

Затвори менюто
Нагоре