Касови разделители ще откриете във всеки магазин и супермаркет. Тези артикули, познати още като стокови разделители, помагат за ясно разграничаване на покупките на отделните клиенти. Това подобрява яснотата както за клиентите, така и за касиерите и гарантира гладък процес на плащане.
Затвори
Филтриране и сортиране

Промоционални и широко използвани: разделители за каса

Първоначално на разделителите за каса беше изписано „следващ клиент“. Първата реклама, отпечатана на разделители, става през 2008 г. и оттогава много хора виждат реклами на това място ежедневно.

Оттогава досега често подценяваните разделители се превърнаха в незаменима част от търговската среда и процеса на покупка. Без разделители щеше да има бъркотия и по-дълго чакане на опашка. А кой обича да пазарува в разхвърлян магазин с дълго чакане?

С нашата гама от разделители лесно и ясно разделяте покупките на клиентите. Всеки клиент сам отделя покупките си от следващите стоки и така влиза в пряк контакт с поне един касов разделител. Всеки един от клиентите поглежда поне веднъж Вашата реклама. Какво по-добро от това за повишаване на лоялността на клиентите?

Възползвайте се от времето на чакане на касата - разделителите са идеални за привличане на вниманието. Можете да рекламирате Вашия магазин, онлайн платформа или различни продукти.

С отпечатан слоган или привлекателна графика, можете да привлечете вниманието към отстъпки, промоции и специални услуги. Като алтернатива, рекламните пространства могат да се използват и като ефективно поле за информация. Можете да посочите например възможните методи на плащане, определени хигиенни стандарти или промени в работното време.
 

Прави призми, триъгълни или квадратни разделители

Класическите разделители за следващ клиент се използват най-вече под формата на прави призми с триъгълна или правоъгълна структура. Триъгълните и квадратни разделители обикновено се произвеждат с дължина 30 см и се предлагат в широка гама от варианти.

Касовият разделител „Construct” е класически продукт, изработен от сребристо анодиран алуминий. Този квадратен модел е изработен от сребристо анодиран алуминий. Истинска класика, директно от производител.

Нашият касов разделител „Construct Wato” е особено привлекателен. На него може лесно да се постави реклама благодарение на интегрираната технология за фиксиране. Рекламната вложка се сменя за секунди без инструменти.

Алуминиевият разделител „Delta 35” и „Delta Wato 35” се предлага в класическа триъгълна форма. Този сепаратор за продукти има технология за фиксиране в крайните капачки. Това позволява рекламната медия да се смени за секунди без инструменти. Защитете Вашите рекламни вложки с практичния U-джоб.
 

Касов разделител с уникален печат

Възползвайте се от разнообразната ни гама от разделители, за да оборудвате оптимално касовата зона във Вашите магазини. Така ще можете едновременно да привлечете вниманието и да създадете ред на касовата лента, което ще облекчи процеса за клиенти и служители.

По желание някои от касовите разделители позволяват поставяне на отпечатани рекламни вложки. Разделителите са ефективна рекламна медия, привличаща вниманието. Клиентите ги взимат отново и отново. Касовите разделители могат да се отпечатат и брандират с Вашето лого и слоган - моля, свържете се с нас!

В допълнение към разделителите, има много други артикули, с които можете да оборудвате касите по най-добрия възможен начин. Разгледайте нашите продукти за точката на покупка тук.
Затвори менюто
Нагоре