Алуминиевите квадратни тръби и конектори предлагат безброй възможности за проектиране и изпълнение на различни дисплеи. Отделните конектори и тръби могат да бъдат сглобени по много различни начини. С нашата система "Construct" могат да бъдат изградени цели рафтове, стелажи, плотове или рамки за маси.
Затвори
Филтриране и сортиране

Алуминиеви квадратни тръби - леки и устойчиви

Алуминият е лек и стабилен материал, който се използва при изработката на витрини и рафтове. Квадратните или правоъгълни тръби предлагат много възможности за дизайн и реализация на Вашите проекти. В комбинация с конектори от всякакъв вид могат да се изградят най-разнообразни конструкции. В допълнение към високата стабилност, семплият външен вид и леката конструкция са важни предимства на алуминиевите квадратни тръби.

Тръбите с квадратно напречно сечение са изключително леки и стабилни. Когато са сглобени с конекторите, те формират устойчива и стабилна конструкция. Това ги прави привлекателни за реализиране на различни дизайни.

Те могат ефективно да представят както леки стоки, така и да осигурят място за по-тежки предмети. Семплият и висококачествен външен вид на сребърния анодизиран алуминий позволява да се използва във всички области.

Поради общата пригодност на системата от квадратни тръби, тя може да се използва на различни места. С тази система могат да бъдат реализирани дизайни и дисплеи от всякакъв вид. Висококачествената сребриста визия е подходяща за рафтове за офиси и входни зони, сервизни колички и други рамкови конструкции.

В категорията Дисплеи „Construct” ще намерите универсални идеи за приложения на квадратните алуминиеви тръби. Докато готовите дисплеи вече имат определени характеристики, със системата "Construct" имате възможност да проектирате модел изцяло според Вашите желания.

Първо избирате от алуминиевите профили. Предлагат се различни размери и дължини. Перфектно съчетани едни с други, получавате и правилните конектори за различните варианти квадратни тръби. Сглобете ги заедно, за да създадете уникални и красиво оформени модели.

Олекотена конструкция

Висока стабилност и устойчивост

Индивидуални дължини

Елегантен външен вид

Конектори за алуминиеви тръби

Основата на всяка конструкция с "Construct" са квадратните тръби. Тези алуминиеви тръби се предлагат в различни дължини и специални размери. Благодарение на собственото ни производство можем да изрежем тръбите според Вашите изисквания. Това Ви дава още повече свобода при реализацията на Вашите проекти.

В допълнение към класическата квадратна тръба, нашата гама включва и тръби с канал, в който могат да се поставят различни материали. Можете да поръчате квадратните тръби в сребристо или черно и в много различни размери.

Освен това се предлагат и с различни ширини за панели. Въпреки лесното закрепване, алуминиевата тръба предлага идеална рамка, в която панелът е здраво фиксиран.

На алуминиевите квадратни тръби отговарят съвпадащи конектори. Нашата серия "Construct" включва голям избор от съединители. В магазина ни ще намерите конектори с различен брой изходи и под различни ъгли, както и конектори с регулируеми рамена.

Първо трябва да изберете статичен или регулируем конектор. Трябва да знаете колко съединители са Ви необходими и в каква посока трябва да вървят. В гамата са представени класически ъглови съединители, Т-образни и кръстови конектори, регулируеми съединители, конектори звезда и специални модели.

Изберете съединителите спрямо размера на тръбите. Размерите на страните на нашите квадратни тръби са 13,5 мм, 20 мм, 30 мм и 40 мм. Освен това имате избор между различни цветове - повечето конектори се предлагат както в сиво, така и в черно.

Сивият цвят се слива с цвета на тръбата, създавайки хомогенен вид. Черният цвят на пластмасовите елементи, от друга страна, осигурява контраст между тръбата и конектора. Изберете вида, който най-добре отговаря на Вашия проект.

Подобно на тръбите, пластмасовите съединители също са леки, което прави системата изключително лека и удобна. Адаптациите стават бързо благодарение на лесния монтаж.

Системата "Construct" е модулна система, която може да се сглоби без инструменти и следователно е много лесна за работа. По желание може да използвате пластмасов чук за улеснение.

След като моделът е сглобен, отворените краища могат да бъдат запушени. Тапите предотвратяват проникването на мръсотия в тръбата и в същото време намаляват риска от нараняване. Ръбовете на алуминиевите тръби често могат да бъдат остри. Меките пластмасови тапи предлагат бързо и ефективно решение.
Aluminium square tube shelf
Push-fit dump bin made of aluminium square profiles
Broker display made of aluminium square tube and aluminium square tube connector

Една система - безброй възможности

Като цяло системата "Construct" се препоръчва не само защото е лесна за използване. Тя се отличава преди всичко с многото възможности, които предлага за изграждане на различни конструкции. Комбинацията от конектори и тръби е подходяща за изграждане на най-разнообразни дисплеи и модели. В същото време системата е семпла и качествена, така че се вписва във всяка среда.

Дисплеите "Construct" могат да станат част от обзавеждането на магазини, офиси, както и вкъщи. Привлечете вниманието с атрактивен рафт, стойка за плакати или стабилна рамка за маса. Възможностите са почти неограничени. 

С практичната система от тръби и конектори можете да изградите и свои собствени мебели. Сглобяването е лесно и не изисква инструменти. Проектирате моделите изцяло според Вашите идеи и по този начин си осигурявате идеално адаптиране към интериора.
Затвори менюто
Нагоре