По-долу е гамата ни от безопасни макетни ножове Martor. Във всяка индустрия е нужен макетен нож за отваряне на колети или рязане на материали. Поръчайте сигурно онлайн или се свържете с нас за съвет - ще се радваме да Ви помогнем.

Затвори
Филтриране и сортиране

Макетни ножове за ежедневна употреба

Инструментите и помощните средства играят основна роля за безопасния и професионален начин на работа. Въпреки малкия си размер, макетните ножове са важна част от работното оборудване. Като универсален инструмент, те са неизменна част от всяко фирмено оборудване.

Поради удобния си размер във всяко работно облекло има място за макетен нож. Като алтернатива, те могат да бъдат прибрани и в колана за инструменти. Във всеки случай ножовете са под ръка по всяко време. Оборудването им с висококачествени остриета може значително да улесни ежедневната работа.

С помощта на острите ножчета могат да се режат различни материали като хартия, картон, фолио, опаковани стоки и стиропор. Универсалната употреба на макетните ножове за различни материали означава, че те се използват в много индустрии, особено в складовете и логистичните центрове.

Различните ножове от нашия онлайн магазин може да използвате за рязане на кутии по размер в отдела за доставки. В отдела за приемане на стока можете бързо да получите достъп до разписки и документи. Така пестите ценно време и опаковъчни материали. Освен това, макетните ножове са безопасни и свеждат до минимум риска от трудови злополуки.
r12018760-01_Retusche

Брандиран нож: Макетен нож с рекламен печат

Макетният нож с рекламен печат е популярен рекламен подарък за служители, бизнес партньори и клиенти. Практичният нож е особено подходящ за ежедневна употреба вкъщи или на работа. Избирайки рекламни макетни ножове, Вие избирате промоционални артикули, които се използват често и ежедневно ще привличат вниманието към Вашата компания.

С удоволствие ще отпечатаме избрания макетен нож с желан от Вас мотив. Спечелете симпатиите на Вашите служители и клиенти с този индивидуален подарък.

отправете запитване »

Макетен нож с технология за безопасност

В нашия онлайн магазин ще намерите широка гама макетни ножове с различни свойства. Ножовете са разделени на три типа: Secumax, Secupro и Secunorm в зависимост от технологията за сигурност. Secunorm е първото ниво на сигурност, Secupro е по-високо, а Secumax - най-високо.

Макетните ножове Secunorm с автоматично прибиране на острието гарантират високо ниво на безопасност при ежедневна работа. След като започнете да режете, използвайте тласкача, за да преместите острието напред. Когато приключите с рязането, освободете плъзгача. Острото острие изчезва директно във вътрешността на пластмасовата дръжка.

Благодарение на напълно автоматичното прибиране на острието, ножовете Secupro имат много високо ниво на сигурност. Острието на ножа с тази технология за безопасност изчезва отново под дръжката веднага щом напусне режещия материал без значение дали държите натиснат плъзгача.

Макетните ножове Martor от типа Secumax предлагат най-високо ниво на сигурност. Моделите Secumax имат скрито острие, което предпазва Вашите служители от порязвания. Тъй като острието не е открито, не само хората, но и стоките са защитени от повреда.

В допълнение към технологията за безопасност, макетните ножове се различават и по други свойства. Докато острието е изработено от неръждаема стомана, дръжките са изработени от пластмаса, подсилена със стъкло. Смяната на острието става различно, но на повечето модели остриетата се сменят лесно без инструменти.

При модела Secumax 320 магнитът гарантира, че острието се сменя безопасно. Той служи за задържане на ножчето при отваряне на устройството. Старото острие може да бъде премахнато и новото да се постави само чрез целенасочено движение. 

Макетни ножове за левичари

Острието на макетния нож Martor се задейства по различни начини - с едностранни и двустранни плъзгачи, бутони и др. 

Двустранните плъзгачи са особено подходящи за употреба както с лява, така и с дясна ръка. Ножовете, оборудвани с този механизъм, могат да се използват от всички. В случай, че ножът е с едностранен плъзгач, острието трябва да се обърне, преди да може да се използва безпроблемно и от левичари.

Подобно на двустранните плъзгачи, тристранните плъзгачи имат два странични плъзгача. Това означава, че тези модели могат да се използват еднакво удобно от левичари и десничари. Освен това имат трети плъзгач на дръжката, което повишава безопасността на ножа и възпрепятства случайното задействане на острието.
В нашия онлайн магазин имате възможност да откриете макетни ножове за специални материали, с определена дълбочина на рязане или с особено ергономична дръжка. Изберете от нашата широка гама режещи инструменти. С удоволствие ще Ви помогнем да направите правилния избор за Вашата фирма.
Затвори менюто
Нагоре