Бариерни прегради за лесно поставяне

Понякога се налага определени зони да бъдат бързо отцепени. С мобилни и бързо поставящи се бариерни стойки, чакащите клиенти могат да бъдат насочени или да бъдат затворени за посетители някои зони. Те позволяват да реагирате бързо на поведението на клиентите, обема на посетителите или други извънредни обстоятелства.
Бариерните колчета се използват за различни цели. В магазините например могат да се използват за установяване на безопасна дистанция между клиентите. Снабдена с цветна лента, бариерата е силно видима. Открийте лесното боравене и високата ефективност на ограничителните прегради за Вашия бизнес.
Затвори
Филтриране и сортиране

Гарантирана стабилност

Бариерните стойки са практични не само по време на употреба. Различните стойки могат да бъдат прибрани лесно без да заемат много място. При нужда ограничителната преграда може бързо да бъде поставена благодарение на ниското тегло на отделните части. Въпреки стабилността си, бариерите могат да бъдат вдигнати лесно.

Стабилността на преградата е в нейната основа. В допълнение към класическите основи за вътрешна употреба има и кухи основи за пълнене. По този начин стойките остават лесни за транспортиране и могат лесно да се пълнят с пясък или вода в точката на използване. Допълнителното тегло позволява бариерата да издържа дори на силен вятър.

Подвижните бариерни стойки осигуряват допълнителна лекота на работа. Стойките могат да бъдат частично разглобени на отделните им части. Така основата може да се съхранява отделно от колчетата, за да се спести допълнително място при прибиране.

Когато не е в употреба, лентата остава прибрана в стойката. Ограничителните ленти се предлагат в различни отличителни цветове. В зависимост от стойката лентата може да бъде удължена до 7 м.

Лентите могат да бъдат прикрепени към друга стойка или към стенна скоба. Фактът, че бариерните стойки имат няколко накрайника на лентата, отваря много възможности за употреба, например в допълнение със скоба за стена или други аксесоари.


Магнитна ограничителна лента

Преградните стойки с магнитни накрайници са особено удобни за употреба. Подобно на другите модели, те представляват бърза и ефективна бариерна технология със стабилна стойка. Предимството на моделите с магнит е изключително бързото закрепване на накрайниците на лентата към другите бариерни колчета.

Освен магнитните бариерни колчета или стенни скоби, удължението на лентата може да се държи и от други магнити. Това гарантира висока мобилност и гъвкавост при употребата на този тип бариера. Нашият модел "Magnetico" е изработен от черна стомана с прахово боядисана повърхност. Използва се главно на закрито и се радва на голяма популярност.

Възможен е печат при запитване. С отпечатването на лого може да придадете на магнитната бариера личен почерк или да отпечатате инструкции или други предпазни мерки.


Различни модели според Вашите нужди

За различните приложения в нашата гама могат да бъдат открити различни видове продукти според област на приложение, дължината на лентата, начин на складиране на изделието и др.

Търсите ограничителна преграда за външна употреба или само на закрито? Освен редица решения за вътрешна употреба, има и такива, устойчиви на атмосферни влияния. В допълнение към бариерна решетка, някои колчета също са подходящи за използване при силен вятър и лошо време.

Колко дълга трябва да е лентата? Трябва ли да бъде с определена ширина или цвят? Всеки отделен продукт предлага различен избор на цвят на лентата. За по-големи площи, които трябва да бъдат оградени, е подходяща и по-дълга лента. Това предполага и употребата на по-малко преградни колчета, които да изискват подмяна впоследствие. Само с едно движение постигате по-голям ефект, тъй като по този начин ограничавате по-широка площ.

Търсите ли по-компактна ограничителна преграда? Подвижните колчета се разглобяват лесно и могат да се съхраняват отделно от другите компоненти. Отделните части могат да бъдат сглобени също толкова бързо при следващото им използване.

Искате да монтирате бариерата директно на стената? Във входовете и коридорите бариерните ленти за монтиране на стена са изключително практични. Чрез закрепване на колана към подходяща стенна скоба или стойка, достъпът може да бъде блокиран за секунди.

За гореспоменатите въпроси и много други, ние сме Вашия партньор при насърчаване на продажбите. Ще се радваме да ви посъветваме за предимствата на отделните ограничителни системи. Свържете се с нас по имейл или телефон.
Приложение на ограничителни прегради
Затвори менюто
Нагоре