Пластмасовите рамки са идеални за ясно представяне на плакати. Презентирайте своите специални оферти, седмични предложения или промоции в зоната на витрините или менюто на Вашия ресторант или кафене: универсалната селекция от рамки за плакати е насочена към най-разнообразни области на приложение.

Затвори
Филтриране и сортиране

Плакатни рамки за различни приложения

Много от класическите рамки позволяват лесна смяна на рекламната вложка. Използвайте рамката отново и отново, за да представите актуалната си реклама или да направите информацията си видима. Предлагаме и рамки в специални формати или рамки за плакати за пазарски колички: преценете сами за каква рекламна цел искате да използвате съответните рамки.
 

Рамките комуникират перфектно Вашата оферта

Плакатните рамки са идеалният избор за представяне на оферти и промоции. Пластмасовата плакатна рамка, например, е класика за етикетиране на цена и продукт: предлага се в 11 различни цвята (вкл. сребрист, хромиран и прозрачен), така че можете да адаптирате цвета на етикета към Вашите фирмени цветове. Или можете да изберете пластмасовата плакатна рамка „Style”, класическа рамка във формат А4 с нов дизайн, налична в широка гама от цветове. Що се отнася до оборудването на количките за пазаруване, подходящ избор са рамките за колички: двустранната плакатна рамка позволява поставяне на индивидуална реклама отвътре и отвън на количката за пазаруване; с други думи, винаги директно в зрителното поле на клиента. Комплектът от 2 части е подходящ за почти всички разпространени видове пазарски колички; монтажът и смяната на хартията става без инструменти. Рамка за обозначаване на регалите в магазина е рамката в нестандартни размери: налична в различни цветове и ширини, тази практична рамка може да се използва и като регал стопер.
 

Рамката като ефективно средство за реклама

Повечето модели пластмасови рамки се характеризират със своя семпъл дизайн, тъй като акцентът трябва да пада върху офертата, а не върху рамката. В допълнение, рамките се предлагат в много различни цветове и отчасти в различни размери и подобряват всеки рекламен, информационен, текстов или графичен плакат.

Затвори менюто
Нагоре