Попъп щанд "Fabric"

Списък с предпочитания

Налични файлове за изтегляне

Характеристики на продукта

  • сгъваем щанд с рафт
  • здрава конструкция тип “ножица”
  • бързо сглобяване
  • черен или сребърен плот
  • лесна смяна на банера
  • с текстилен печат по желание
  • вкл. транспортна чанта
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

Комбинацията от стабилната алуминиева сгъваема система тип „ножица” и покритието от текстилен материал превръщат попъп щанда "Fabric" в лек и интересен вариант за използване в точката на продажба (POS). Сгъваемият щанд е идеално допълнение към попъп дисплея "Fabric" и представлява един стилен търговски пункт!

Елементите на рамката са свързани с пластмасови кръстове и се фиксират чрез защипващи конектори. Пластмасовият рафт предоставя място за Вашите документи и заедно с дървения работен плот (по избор черен или сребрист) предоставя допълнителна стабилност на изложбения попъп щанд.

Текстилното покритие се фиксира с велкро лента обикаляща целия щанд. По този начин цифровият печат може да бъде заменен много лесно и с малко усилия. Той не е включен в обхвата на доставката, но може да бъде поръчан по желание като аксесоар или за смяна на друг. При транспортирането отпечатаният плат остава на щанда. Платът е устойчив на гънки и се изглажда бързо при следващо сглобяване - за тази цел използваме специален текстил с термосублимационен печат.

Сглобяването и разглобяването без инструменти може да се извърши от един човек в няколко прости стъпки. Включената в доставката чанта осигурява лесно транспортиране на сгъваемия щанд.

Вариации

Вариации Печат Номер на продукта Артикулен номер Цена
без печат без печат 80.0774.1 276,00 лв* Виж продукта »
вкл. банер с цифров печат вкл. банер с цифров печат 80.0774.6 565,00 лв* Виж продукта »
Затвори менюто
Нагоре