Попъп щанд "Fabric"

Печат
  • сгъваем щанд с рафт
  • здрава конструкция тип “ножица”
  • бързо сглобяване
  • черен или сребърен плот
  • лесна смяна на банера
  • с текстилен печат по желание
  • вкл. транспортна чанта
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Материал на панела дърво
Материал на рафта пластмаса
Цвят на плота черен
Ширина 1000 мм
Височина 1000 мм
Дълбочина 400 мм
Тегло 12,5 кг
Аксесоари транспортна чанта

Описание

Комбинацията от стабилната алуминиева сгъваема система тип „ножица” и покритието от текстилен материал превръщат попъп щанда "Fabric" в лек и интересен вариант за използване в точката на продажба (POS). Сгъваемият щанд е идеално допълнение към попъп дисплея "Fabric" и представлява един стилен търговски пункт!

Елементите на рамката са свързани с пластмасови кръстове и се фиксират чрез защипващи конектори. Пластмасовият рафт предоставя място за Вашите документи и заедно с дървения работен плот (по избор черен или сребрист) предоставя допълнителна стабилност на изложбения попъп щанд.

Текстилното покритие се фиксира с велкро лента обикаляща целия щанд. По този начин цифровият печат може да бъде заменен много лесно и с малко усилия. Той не е включен в обхвата на доставката, но може да бъде поръчан по желание като аксесоар или за смяна на друг. При транспортирането отпечатаният плат остава на щанда. Платът е устойчив на гънки и се изглажда бързо при следващо сглобяване - за тази цел използваме специален текстил с термосублимационен печат.

Сглобяването и разглобяването без инструменти може да се извърши от един човек в няколко прости стъпки. Включената в доставката чанта осигурява лесно транспортиране на сгъваемия щанд.

Модели

Модели Печат Номер на продукта Артикулен номер Цена      
без печат без печат 80.0774.1 253,00 лв* Виж продукта »
вкл. банер с цифров печат вкл. банер с цифров печат 80.0774.6 438,00 лв* Виж продукта »
Затвори менюто

Към продуктите
Нагоре