Имате важно търговско изложение, промоционално събитие, на което трябва да се презентирате, или представяне на нов продукт? Ние имаме решение за всеки повод! За дегустация или промоция в супермаркета може да намерите дегустационни и промо маси, промо щандове, промоционални катедри и LED-щандове, с дизайн по Ваш избор.

Затвори
Филтриране и сортиране

Промо маси за перфектното първо впечатление

Промо масите често са определящи за успешното Ви представяне на търговски изложения. На търговски панаири, промоционални и рекламни събития, щандът е първият досег между Вашия бранд и посетителите. Промо масата е и централната точка на комуникация - на нея можете да размените информация и да завържете разговор помежду си. Поради тази причина външният вид, качеството и цялостната композиция на изложбената маса са от особено значение. В края на краищата бихте искали посетителите да предпочетат Вашия изложбен щанд. Може да изберете от различни модели - класически попъп щандове, или овални щандове със или без бар плот. Разгледайте и нашите промоционални и LED щандове, които също могат да се окажат идеален вариант за успешната презентацията на Вашата компания на следващия търговски панаир.
 

Поглед над нашите различни модели изложбени маси

Възползвайте се от нашата гама от изложбени маси на следващото си събитие. Както можете да видите, моделите в нашия онлайн магазин се различават по своята форма, размер, качество, текстура и изработка. Всеки изложбен щанд се отличава с различни характеристики. Например щандът “Brilliant” XL е правилният модел за Вас, ако предпочитате извита овална форма, с възможност за лесно сглобяване и разглобяване. Смяната на рекламния банер също става лесно, а доставката включва и транспортна чанта. Или може ви търсите шестоъгълен щанд, който е не само изключително лек, но може да бъде и индивидуално отпечатан? Разгледайте промо масата “IQ” - практичнен модел, изработен от здрав алуминий за търговски панаири и конгреси или директно за продажби. Промо масата “Finesse” също е много атрактивна опция за посрещане на посетители: плотът се предлага по избор в бяло, черно или бук, а рекламните банери се сменят лесно с помощта на велкро лента. Но ако искате атрактивен изложбен щанд с LED осветление, тогава можем да препоръчаме промо масите "LED-Counter" и "Nova". С интегрираните LED елементи, тези изложбени маси са абсолютен хит на всеки търговски панаир и промоционално събитие.
 

Мобилни промо щандове за търговски изложения, промоции и рекламни събития

Независимо как използвате желания щанд и в каква среда - тук в нашия онлайн магазин със сигурност ще намерите подходящата мобилна промо маса. Позволете си да се вдъхновите от нашата широка гама продукти и изберете промо масата, която идеално отговаря на Вашите изисквания. Разполагаме с класически информационни и промо щандове - полукръгли, шестоъгълни и дори с 360° рекламно пространство. Изборът на изложбени маси е също толкова разнообразен, колкото и нашите клиенти. Ето защо ние предоставяме голямо разнообразие от изложбени маси, които се отличават с гъвкавост. Сглобяването им е бързо, а напечатаните банери и информационни материали се сменят лесно. Към всяка маса получавате включена транспортна чанта за лесно и удобно съхранение. Така сглобяването и демонтирането ще минат гладко преди и след успешното Ви представяне.

Затвори менюто
Нагоре