Търсите ли атрактивен банер, с който се работи лесно? Рол банерите са мобилни, гъвкави и привличат вниманието. Навиващите се банери се поставят бързо и лесно като същевременно представят рекламата Ви по висококачествен начин.
С практична транспортна чанта, банерът ще се превърне във Ваш верен спътник на всяко събитие. Може да отпечатате рол банера с рекламно послание и/или лого, както и да сменяте графиката. Така Вашата банер стойка ще се превърне в перманентна част от промоционалните Ви активи.
Затвори
Филтриране и сортиране

Рол банери за бърза и ефектна реклама

Атрактивните рол банер системи осигуряват мобилна и същевременно ефектна реклама. Артикулите могат да се използват както за постоянно, така и краткосрочно. С тях Вашите рекламни банери са представени по възможно най-добрия начин и перфектно разпънати. Независимо колко често ги разпъвате и прибирате, банер стойките винаги остават стабилни.

Рол банерът се състои от стойка, разтегателен или сглобяем телескопичен прът и отпечатан рекламен банер. Практичната транспортна чанта завършва оборудването перфектно. Стойката най-често има банер от едната страна и допълнителни крачета за стабилност от другата. 

Тръбата, която държи банера, се фиксира към основата. В зависимост от артикула, височината може да се регулира, така че можете да показвате рекламата си на различни височини. Основната рамка се предлага във височини над 200 см.

Предлагат се различни ширини рол банери, за да съответстват на регулируемите височини. Различните ширини варират от 600 - 2000 мм. Най-често се поръчват рол банери с размери 85 х 200 см. Спецификациите за размера се отнасят за размерите на банера.

При изработката на банера имате пълна свобода в дизайна. Просто ни изпратете Вашите графични файлове и ние ще ги отпечатаме. Можете да избирате от различни методи и техники за печат.

Вашият дизайн ще бъде отпечатан на фронтлит банер. Фронтлит банерите се състоят от PVC брезент, изработен от полиестерно фолио или полиестерна тъкан. Тези банери са полупрозрачни и представят оптимално Вашия привлекателен дизайн.

В зависимост от областта на приложение или предназначението, трябва да обърнете внимание на различни критерии. Предлагаме избор от различни нива на качество:

Икономичен

  • Обикновена стойка
  • Банерът е здраво залепен, не е възможна смяна на банера
  • Идеален като мобилна презентационна система

Премиум

  • Височината на презентацията се регулира чрез телескопичен прът
  • Банерите могат лесно да се сменят
  • Отлична графична касета с интегрирани сгъваеми релси

Професионален

  • Много устойчив, с повишена стабилност
  • Представяне от двете страни
  • Неплъзгащи се крачета за стабилна стойка
  • Подходящ и за използване на открито

Просто развийте и презентирайте

Рол банерите са неизменна част от оборудването за търговски панаири, промоционални кампании и други специални събития. Рол банер стойките са не само практични, но и особено ефективни за представяне на Вашата оферта по атрактивен начин.

Те също така са лесни за боравене, бързи за поставяне и прибиране и се предлагат с възможност за печат. Възползвайте се от предимствата на рол банерите, за да привлечете бързо вниманието към Вашата оферта.

Отпечатаният банер е защитен вътре в стойката. Там се съхранява до следващата употреба. Развивайки банера, стойката се трансформира в атрактивно рекламно пространство в няколко лесни стъпки. Рекламата може да бъде толкова лесна и бърза!

За да сте сигурни, че рекламата Ви ще е винаги актуална, се препоръчва банерът да се сменя редовно. От една страна, рол банерът може да се използва постоянно. Прибирането на печата вътре в основата осигурява добра защита.

От друга страна, лесната смяна на банера отваря нови възможности. Стойката остава използваема в дългосрочен план и за различни промоции и области на приложение. Това означава, че може да се използва отново и отново като основно оборудване за Вашата промоция. Нови рекламни или информационни банери може да намерите в нашия онлайн магазин.

Лесното боравене и съхранение прави рол банерите много популярни. Отпечатани с различни мотиви, дисплеите могат да се използват в различни индустрии. Освен че се появяват на търговски панаири и събития, те все повече се използват като рекламни носители в магазини, хотели и др.

Показаните по-горе стойки Ви дават възможност да информирате и рекламирате по привлекателен начин. Краткосрочни отстъпки, промоции или събития също могат да бъдат популяризирани с банерните дисплеи. С течение на времето банерите се превърнаха в неразделна част от оборудването на търговските изложения и насърчаването на продажбите в точката на продажба.

Транспортирайте рол банера в чантата

Транспортна чанта за рол банер

Монтирайте стойката

Стойка за рол банер

Разпънете банера

Рол банерът може да се разтяга на различни височини

Готово!

Разпънатият банер се прикрепя към стойката

Висококачествени рекламни носители във всякакви размери и форми

Ако разгледате нашия онлайн магазин, ще видите, че рол банерите се различават не само по качество, но и по размер и форма. Решаващ критерий за избора на рол банер е също и пригодността за употреба на закрито или открито. В нашия асортимент ще намерите мобилни рекламни дисплеи с различни характеристики.

Огнеупорни

За външна и вътрешна употреба

Многостранни и широкомащабни

Изключително адаптивни

Търсите рол банери със сертификат за противопожарна защита B1? Нашите рекламни банери се предлагат с различни щампи, като и двата са със забавяне на горенето. Банер стойките за вътрешна употреба - икономични, премиум и професионални, могат да бъдат оборудвани с такъв печат.

Употребата на рол банерите не се ограничава до вътрешни пространства. Предлагаме и външни дисплеи. Неръждяемият материал осигурява устойчивост на променливи атмосферни условия. Поставена в увеселителни паркове, пред сгради или културни институции, външната система осигурява ефективна външна реклама.

При външни и вътрешни приложения многостранната реклама е предимство. Двустранните банери привличат вниманието на клиентите от различни ъгли. Предната и задната част могат да бъдат еднакви или различни. Рекламните банери се разтягат независимо една от друга.

Многостранната широкоплощна реклама осигурява допълнително внимание. Нашите "Mega" и XL дисплеи имат характеристиките на класически рол банер, но с по-голяма повърхност. С тези банери могат да бъдат оформени цели задни стени или витрини. С подходящ печат, банерът може да се превърне и във фон за снимки на пресконференция или търговски панаир.

Висококачествените рол банери са класика сред рекламните дисплеи. Те впечатляват с лесното си, бързо боравене, пестящ място транспорт и добро съотношение цена-качество. Изберете Вашия рол банер още сега в онлайн магазина ни.

Като алтернатива на рол банерите можете да разгледате и нашите L-банери и X-банери. Точно като рол банерите, тези стойки са лесни за поставяне и сваляне. С транспортна чанта тези дисплеи са лесни и за транспортиране и съхранение.

Банерът в L-образната стойка се закрепва към две релси и след това се разтяга. При X-образния дисплей основната рамка може да се сгъне. Ъглите на банера се фиксират здраво към основната рамка.

Разгледайте нашата гама и намерете банер стойката, която идеално отговаря на Вашите нужди. Може да поръчате Вашия рол банер със или без печат в онлайн магазина или по имейл. Дисплеят бързо ще се превърне в неразделна част от оборудването Ви.
Затвори менюто
Нагоре