Лични предпазни средства

Редица болести се предават по капков път, в повечето случаи чрез кашляне, кихане или дори говорене. Предпазните шлемове и маски за лице се използват за превенция на разпространението на капчици и по този начин намалят риска от заразяване. 
Затвори
Филтриране и сортиране

Ефективен принос към хигиената и безопасността

Установяването на високи стандарти за хигиена и безопасност във Вашата компания е важно както за персонала, така и за клиентите. В редица сектори персоналът ежедневно бива в контакт с голям брой хора и се сблъсква с различни микроби и патогени.

Подобно на Вашите служители, клиентите също могат да влязат в контакт с различни патогени. В кризисни времена като настоящите потенциалните купувачи търсят доверени партньори повече от всякога. Това доверие може да бъде изградено като се гарантира, че имате безопасна среда за всички, за което нашите продукти могат да помогнат.

Въпреки че параваните, предпазните стени и преградните стойки са често използвани в магазини и други търговски обекти, защитата на лицето създава повече сигурност при личен контакт. Докато фокусът е върху създаването на доверие сред клиентите, те служат и за създаване на сигурна работна среда за служителите.
 

Лесни за използване и удобни за носене

За ефективна защита на много хора се налага да носят маска за уста и нос за необичайно дълъг период от време, затова е особено важно всеки човек да се чувства възможно най-комфортно, докато я носи.

Продуктите за защита, които предлагаме, могат лесно да бъдат прикрепени към главата по различни начини, за да намерите решение, с което ще се чувствате най-удобно. Например, козирката за лице се закопчава с практична велкро лента; тя се адаптира идеално към всеки размер на главата и служи за пълно покриване на цялото лице. Козирката може да бъде комбинирана с маска от плат за оптимална защита.

Класическите маски за лице се прикрепват зад ушите. Маските не нараняват кожата, поради използваните меки ластици и могат да се носят в продължение на няколко часа. Маските за уста и нос могат да се използват многократно, като се перат на висока температура след всяко носене. С комплект от маски няма нужда да бързате с прането на маските и животът им ще бъде удължен.

Хигиенно съхранение на маски

Един аспект, който често се пренебрегва при носенето на маски и шлемове, е хигиеничното им съхранение. За да осигури възможно най-добрата защита и намаляване на инфекциите, маската трябва да се съхранява в стерилна среда до следващото носене.

От решаващо значение е да не докосвате маската с ръце преди употреба, без първо да измиете или дезинфекцирате ръцете си. Редно е маската да бъде стерилна, когато се използва. До следващата употреба тя трябва да бъде опакована херметично. Херметичното съхранение може да се извърши с помощта на плик с цип, в кутия за обяд или в идеалния случай в кутия специално предназначена за маски. За да бъдете подготвени за всяка ситуация е добре в себе си винаги да имате маска. Кутията за маски може лесно да се прибере в чанта или джоба на яке.

Кутията за съхранение също помага след махане на маската; използваната маска може лесно да бъде прибрана, без да влиза в контакт с други предмети. Когато се приберете вкъщи, можете да поставите маската в пералнята, а кутията в съдомиялната машина, след което и двата артикула могат да се използват отново.
keep-safe-кутия-за-маски

Области на приложение на маски и шлемове за лице

Защитата на лицето е важна в много сфери, не само за да създаде определена атмосфера на сигурност, но и да допринесе за здравето на служителите и клиентите. Леките, дишащи маски осигуряват защита, без да засягат ежедневната работа или бизнеса.

Поради голямата полза, която носят маските, артикулите се използват в редица предприятия и обществени сгради. В супермаркетите, магазините, лекарските кабинети и учебните заведения се носят най-различни по вид и цвят ежедневни маски. Използването им позволява безопасно пазаруване, обучение, лечение и т.н.
Въведете хигиенни стандарти във вашата компания с различните опции за защита на лицето. Лесно се справете с изискванията за хигиена и безопасност във вашето заведение или офис, за да създадете безопасно работно място и приятна атмосфера с личните предпазни средства, които ще откриете тук.

Като компания, VKF Renzel се занимава интензивно с продукти за хигиенна защита и законовите изисквания за тях. С нашите познания и широк спектър от продукти, бихме могли да ви помогнем при избора на правилния продукт за вашата компания. Свържете се с нас с вашето запитване - ще се радваме да открием идеалното решение за вас.
Затвори менюто
Нагоре