Ausstellung_und_Verkauf-small

Шоурум за насърчаване на продажбите


Вдъхновение за Вашата реклама


Търсите вдъхновение за следващото си представяне на търговски панаир, планирате да модернизирате бизнес помещенията си или имате нужда от специфични рекламни дисплеи за насърчаване на продажбите? Заповядайте в нашата централа в Иселбург! На повече от 800 кв.м. изложбено пространство ще намерите голямо разнообразие от продукти за насърчаване на продажбите, бизнес оборудване и щандове за търговски панаири.

Впечатления от шоурума

Комплексно обслужване директно на място

  • съвет и демонстрация на монтаж
  • сравнение на системите
  • наличност на много продукти
  • презентация на индивидуални POS дисплеи
  • различни теми
  • остатъчна наличност на намалени цени

 

Шоурум с над 3000 продукта

Освен голям избор от стандартната ни гама, ще бъдете вдъхновени и от множество специални дизайни. Освен това предлагаме разнообразие от оставащи наличности на намалени цени. Обновете Вашето магазинно и бизнес оборудване с нашите висококачествени продукти!

Разгледайте и поръчайте избраните продукти директно на място. В зависимост от естеството и обхвата е възможно получаване в кратки срокове.
 

Екипът в шоурума: получете индивидуален и компетентен съвет

Нашият шоурум екип ще Ви консултира при лична среща. С дългогодишен опит и повече от 10 организирани търговски панаири и събития всяка година, ние ще Ви предоставим компетентна подкрепа.
екипа в шоурума на vkf renzel

Нашето работно време

Понеделник - Четвъртък: 8 - 17 часа
Петък: 8 - 16 часа

Виртуална разходка в шоурума

Най-добре е да посетите шоурума на живо. За всички, които не могат да ни посетят или желаят да добият първо впечатление, има виртуална разходка.
Затвори менюто
Нагоре