Предстои Ви търговско изложение и трябва да представите бизнеса си оптимално? Тук ще намерите селекция от продукти за Вашия перфектен промо щанд като експо стени, панаирни комплекти, попъп дисплеи, промо катедри, кабини за търговски изложения и много други…
Разгледайте пълната ни гама и поръчайте сигурно онлайн или се свържете с нас за консултация.
Затвори
Филтриране и сортиране

Изложбени щандове във всякакви размери и форми

Предстои Ви изложение и търсите изложбен щанд, който отговаря на всички изисквания за модерно представяне? Тогава сте на правилното място - ние предлагаме цялостно оборудване за Вашата изложбена площ. Вижте сега директно кои изложбени щандове отговарят най-добре на Вашите желания и обърнете внимание на аспекти като размер, форма, материал и текстура. Дори и да разполагате с органичена площ, можете да превърнете своя панаирен щанд в забележителен акцент, където посетителите с удоволствие ще прекарват времето си.


Привлечете нови посетители с изложбен щанд

Преди да изберете един от многото изложбени щандове тук в онлайн магазина, трябва да помислите за каква височина е проектиран панаирният щанд и каква площ имате на разположение? От какъв материал искате да е Вашия панаирен щанд и трябва ли, например, да включва промо маса или пиедестал? Отделете време, за да подредите оптимално всички детайли като под, стени, мебели и цялата концепция. Изложбеният щанд ISOframe 3 x 3 м е много гъвкава система, тъй като мобилното решение за самостоятелно сглобяване се монтира бързо и лесно и може да бъде разширено или намалено, ако е необходимо. Или изберете правоъгълния изложбен щанд ISOframe 4 x 6 м, който също предлага лесен монтаж. Изложбеният щанд FD22 пък се отличава с напълно различен дизайн. Със своята кръгла, отворена форма, той може бързо да се превърне в притегателна точка на всеки търговски панаир.

 

Изложбени щандове за различни цели

Вдъхновете се от нашата гама от изложбени щандове и изберете системата, която идеално пасва на Вашите изисквания. Разполагаме с подходящото оборудване за всеки бюджет и за всеки размер. Заедно със съответстващите мебели за изложения, ще създадете модулен щанд за търговски панаир само в няколко стъпки, който може да бъде и индивидуално отпечатан. Тук предлагаме различни решения за търговски панаири и събития от всякакъв вид: нашите системи се характеризират с идеална комбинация от качество, гъвкавост и индивидуалност. Изложбените щандове могат да се адаптират към Вашите специфични нужди по отношение на продукти и услуги и позволяват да реализирате най-разнообразни архитектури на щандове. Научете повече в онлайн магазина сега!
Затвори менюто
Нагоре