Тротоарна рекламна табела „Baltic”, с 25 мм профил

Номер на продукта: 50.0371.1
НОВ
НОВ
  • двустранна
  • с хромирани рондо ъгли
  • антирефлексно, UV-стабилизирано покривно фолио и заден панел от полистирол
  • сребърно анодизирани рамка и стойка
  • лесен монтаж
  • възможни нестандартни размери
  • възможни други цветове по RAL
Допълнителна информация за продукта »

Характеристики на продукта

Номер на продукта

Описание

Искате ли да представите плакатите си по иновативен и стилен начин и да рекламирате атрактивно продуктите, които предлагате? Попаднали сте на правилното място с рекламната стойка „Baltic”. Поставяйки я фронтално срещу потока от минувачи тази стойка за плакати привлича максимално вниманието. Пешеходците възприемат съдържанието подсъзнателно и по този начин се превръщат в потенциални купувачи и заинтересовани страни. За разлика от витрините на магазините, които често едва се забелязват, докато хората минават покрай тях, тази табела осигурява допълнително внимание от страна на преминаващите клиенти.

Висококачествената стойка за плакати, изработена от сребърно анодизиран алуминий, блести преди всичко с лесния си монтаж и лесното транспортиране. Удобната смяна на плакатите се извършва бързо чрез сгъване на профилите. За защита на плакатите се използват антирефлексни покривни фолиа, изработени от UV-стабилизиран материал. UV стабилизацията предотвратява избледняването на плакатите, а антирефлексното покритие подобрява четливостта на поставената върху тях информация без отразяване на светлината дори на слънце. За оптимален дълготраен ефект на притискане винаги използваме пружини, изработени от пружинна стомана.

Този стопер е един от нашите по-леки дисплеи, което го прави идеален за места на завет или закрити площи. По-ниското тегло обаче не намалява стабилността му. Използваните тесни алуминиеви профили и висококачествени съединители осигуряват дълготрайна употреба чрез първокласна изработка. Стойката се отличава с непреходна елегантност и изчистен дизайн. Възможна е изработка в индивидуални размери или персонализиране на цвета на профила и/или на основната рамка чрез прахово боядисване в стандартни цветове по RAL - моля, свържете се с нас.

Най-често се купува заедно с

{{ product.tabs.bundle.article_bundle_quantity }}x
{{ bundleItem.BASKET_QUANTITY }}x
Обща сума
(273,84 лв вкл. ДДС)

Аксесоари

Повече...

Резервни части

Повече...

Клиенти, закупили този продукт, са купили и

Повече...
Затвори менюто
Нагоре